3 kaset daha var, Bahçeli biliyor

3 kaset daha var, Bahçeli biliyor

Eski DYP Milletvekili Tevfik Diker, bir internet sitesinde yayınlanan görüntülerle zor günler yaşayan MHP ile ilgili yeni kaset iddilarında bulundu, Bahçeli'yi adres gösterdi

Diker, MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin partide kimlerin kasetinin bulunduğunu bildiğini öne sürdü.
Diker, yaptığı yazılı açıklamada, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ekici’nin bir kadınla uygunsuz görüntülerinin partide adeta bir bomba etkisi yaptığını belirterek, “İlk kasetin yayınlandığı 27 Nisan’dan itibaren katıldığım her TV programında ve yazdığım her yazıda 'yeni kasetler varmış ve 8'i sırasıyla yayınlanacak' demiştim. Dediklerim bir bir çıktı. Keşke çıkmasaydı. Son yayınlanan kasetlerden sonra 'elde 3 kaset daha hazır bekliyor' demek için 8’den 5’i çıkarmak yeterlidir.” dedi.
MHP’de kimlerin kasetinin olduğunu MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin bildiğini öne süren Diker, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Kasetleri MHP’lilerin büyük bir çoğunluğu da biliyor. Kasetlerle ilgili sorumluları ve suçluları okyanus ötesinde aramayın, İstanbul’a iyi bakın. Savcılık soruşturmasından elde edilen sonuçlardan sonra Devlet Bahçeli, okyanus ötesinden özür dilemek zorunda kalacak. Kasetlerle ilgili haber kaynaklarım bazı MHP’lilerdir. Hiçbir istihbarat organizasyonuyla ilgim yok, oralardan da bilgi almıyorum. Ülkemizde kaset çekme teknolojilerine sahip cihazları almak çok kolay. Bu imkana sahip olmak için bir İsrail gezisi yapmak yeter de artar bile.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.