'4 arsa alana bir arsa bedava'

'4 arsa alana bir arsa bedava'

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde bir emlakçı, elindeki arsaları nakde çevirmek için “4 arsa alana bir arsa bedava” kampanyası başlattı.

Çerkezköy'de faaliyet gösteren Akın Emlak'ın sahibi Hüseyin Akın, ekonomik krizin tüm piyasaları olduğu gibi emlak ve gayri menkul piyasasını da olumsuz yönde etkilediğini söyledi.

Kriz dolayısıyla vatandaşlarda ve iş dünyasında bir panik havası ve korkulu bir bekleyiş bulunduğunu ifade eden Akın, “Biz bu panik havasını dağıtmak için Çerkezköy'de bir ilke imza atıyoruz ve (bizden 4 arsa alana, 1 arsa bedava) diyoruz” dedi.

Kampanyanın kendisine ait tüm arsalarda geçerli olduğunu belirten Akın, şöyle devam etti:

“Bu kampanyada vatandaşın düşünmesine, korkmasına, endişe etmesine gerek yok. Çünkü, 4 arsa alana bir arsa bonus veriyoruz. Böyle kampanya ne duyuldu, ne görüldü. Kampanyamız arsa stokları ile sınırlı. Arsa fiyatlarımızda artışa gitmedik. Ama elimizdekileri nakde çevirmek için 4 arsa alana 1 arsa kampanyası başlattık. İnşallah vatandaşlarımız bu kampanyayı kaçırmaz. Bu kampanya, kaçıranın çok üzüleceği bir kampanya.”

Akın, Çerkezköy'de böyle bir kampanyanın bugüne kadar görülmediğini ifade ederek, şunları kaydetti:

“Her zaman ilklere imza atan Akın Emlak bu kampanya ile yeni bir ilke imza atıyor. Yatırım yapacak vatandaşlarımızın yapacağı tek bir şey var. O da bize ulaşmak. Daha sonra arsalarımızı görüp, beğenecekler ve yatırımlarını yapacaklar. Çerkezköy, Kapaklı, Kızılpınar ve Büyükyoncalı'da arsalarımız mevcut. Ben kriz var diye oturup ağlamıyorum. Bu kampanya ile krize meydan okuyorum. Kriz varsa çare var. Krizin çaresi Akın Emlak.”

Etiketler :