“4 aydır uykum yok" Ayrılıyorum

“4 aydır uykum yok" Ayrılıyorum

Mukavele yenilemek için Denizli'yi evine çağıran Yıldırım Demirören, hocasının “4 aydır uykum yok. Artık yoruldum” demesiyle şok oldu.

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli 'Beşiktaş'ı bırakma kararı aldığını' söyledi. Deniz'liyi ikna etmek için Denizli'ye 3 saat dil döken başkan, “Hocam biraz dinlen, kafanı toparla. Seni bırakacağımızı aklından geçirme” dedi.

DEMİRÖREN ŞOK OLDU

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in sevinci kursağında kaldı. Demirören, 19 yıl aradan sonra siyah-beyazlılara çifte kupa mutluluğu yaşatan Mustafa Denizli'yle sözleşmesini uzatmak için yaptığı görüşmede duyduğu sözler karşısında adeta şoke oldu.

'BEN AYRILMAYA KARAR VERDİM'

Vatan Gazetesi'nin haberine göre, Başkan, dün 13.30'da Anadolu Hisarı'ndaki evinde tecrübeli hocayı ağırladı.. Yöneticilerden Kenan Öner, Ertunç Soğancıoğlu ve Mario Berk'in de bulunduğu buluşmada Demirören, Denizli'ye “Önümüzdeki sezon nasıl bir takım kuracağız? Hangi şartlarda sözleşmeyi uzatacağız” konuşması yapmaya hazırlanırken şampiyon hoca, herkesi şoke eden açıklamasını yaptı: “Kusura bakmayın, ben ayrılmaya karar verdim..” Denizli'nin sebepleri ise şunlardı:

'ÇOK YORULDUM'

“Bu iş artık yapılacak iş değil.. Türkiye'nin futbol ortamı ortada.. Beşiktaş camiası beni kabul etti ama sıkıntılarım da oldu. Bazı yönetcilerin benim tarzımdan rahatsız olduklarını da duydum. Kendi kendime bir değerlendirme yaptım. Zaten sizinle yaptığım anlaşma 8 aylık bir süreyi kapsıyordu. Bu sürede alınabilecek bütün kupaları da aldık, kendimi görevimi başarıyla tamamlamış olarak addediyorum.. Ama inanın çok yoruldum.. Son 4 aydır gözüme uyku girmedi, özel hayatım bile bozuldu. Bana anlayış göstermenizi bekliyorum..”

AYRILMAYI AKLINDAN BİLE GEÇİRME

Demirören duydukları karşısında dağıldı: “Aman hocam! 6 yıl sonra ilk defa şampiyonluk sevinci yaşadım.. Bana bunu çok görme.. En zor bölümü beraberce aştık. Bundan sonra Avrupa'da da başarılar kazanan bir takım yaratacağız.. Yani görevin henüz bitmedi.. Ayrılmayı aklından bile geçirme.”

Başkan, “Parayla ilgili bir sorun mu var?” deyince Denizli, “Bu kararı alırken, para aklımın ucundan geçmedi..” karşılığını verdi. Bütün yöneticiler ve başkan 3 saat dil döktü, Denizli nuh deyip peygamber demedi.

Demirören 3 saatin sonunda “Hocam sen çok yoruldun.. Duygusal konuşuyorsun.. Seni bırakacağımızı düşünme.. Git dinlen, kafanı toparla.. Ondan sonra kaldığımız yerden devam edelim” dediği Denizli, dinlenmek üzere dün akşam Çeşme'ye gitti.. Tecrübeli hoca yaklaşık 1 hafta düşündükten sonra son kararını bildirecek.

Etiketler :