4 Büyük'ten Teklif Aldım Fener'i Seçtim!

4 Büyük'ten Teklif Aldım Fener'i Seçtim!

Fenerbahçe'nin yeni transferi Alper Potuk, kendi isteği ile sarı lacivertli takımı tercih ettiğini ifade ederken; hangi forma numarasını giyeceğini de söyledi...

Fenerbahçe'nin Eskişehirspor'dan 5 Milyon Euro karşılığında transfer ettiği Alper Potuk CINE5'te yayınlanan Barbaros Çıdal'ın sunduğu Gürcan Bilgiç ve Gökmen Özdemir'in yorumları ile katıldığı 90+3'te çok özel açıklamalarda bulundu.

“FENERBAHÇE'YE KENDİ İSTEĞİMLE GELİYORUM”

Başarılı oyuncu kendi isteği ile sarı lacivertli takımı tercih ettiğini söyleyerek “Basında da çıktığı gibi diğer kulüplerinde benimle ilgilendiğini zaten biliyordum ama Fenerbahçe'ye tamamen kendi isteğimle geliyorum” dedi. Alper Potuk, “Şu anda kendimi kuvvetli hissettiğim için ve o zorlukları da bildiğim için Fenerbahçe camiasını seçtim. İnşallah iyi bir performans göstererek formayı alacağıma inanıyorum” diye konuştu.

“EN BEĞENDİĞİM OYUNCU EMRE BELÖZOĞLU”

Türkiye'de en beğendiği oyuncunun Emre Belözoğlu olduğunu ifade eden Fenerbahçe'nin yeni transferi, Emre Belözoğlu'ndan çok şey öğreneceğini ve Fenerbahçe'yi seçmesindeki en büyük etkenlerden birinin Belözoğlu'nun olduğunu da açıkladı.

Çok çalışarak ve sabrederek bugünlere geldiğini söyleyen Alper, “benim A takıma çıkmam da Rıza Çalımbay hocamın büyük emeği var. Aynı şekilde Bülent Uygun hocamızın da büyük emeği var. Onlara çok teşekkür ediyorum. İşimin hiçte kolay olmadığını biliyorum ama çok çalışıp çok sabretmeye devam edeceğim” diye konuştu.

“FENERBAHÇE'NİN GEÇİRDİĞİ SÜREÇLE İLGİLİ BİR ŞÜPHEM OLSA GELMEZDİM”

Fenerbahçe'nin geçirdiği süreçle ilgili kafamda bir şüphem olsa bir teredütüm olsa Fenerbahçe'yi tercih etmezdim diyen başarılı oyuncu “Diğer kulüplerle de görüşmelerimiz oldu ama ben Fenerbahçe'yi tercih ettim. O konu ile ilgili hiçbir şüphem yok. Adalet yerini bulur “ dedi.

“FENERBAHÇE'DE 26 NUMARALI FORMAYI GİYECEĞİM”

90+3'te, Fenerbahçe'de 26 numaralı formayı giyeceğini de açıklayan Alper, “Ben Eskişehirspor'da uzun bir aradan sonra alt yapıdan gelen bir oyuncuyum. Eskişehirspor'un bütün kategorilerinde oynadım ve Eskişehirspor'u milli takımda temsil ettim. Tarihinde en yüksek bonservis bedeli ile de ayrılarak elimden geleni yapıyorum. Ailemden ayrıldığım için küçük bir burukluğum var ama bundan sonra hayatım böyle şekillenecek. Eskişehir'deki görevimi tamamladığımı düşünüyorum” diyerek Eskişehir'e olan bağlılığını da dile getirdi.

“DÖRT BÜYÜK TAKIMDAN DA TEKLİF ALDIM”

Futbolu şartlar uygun olursa kaptan olarak Eskişehirspor'da bırakacağını açıklayan Alper Potuk, dört büyük takımdan da kendisine teklif geldiğini ilk kez 90+3'te açıkladı. Teklif verenler arasında en iyi teklifi yapanın Fenerbahçe olduğunu ifade eden genç oyuncu “Yüksek bonservis bedelinin ardından beni herkes ilk on bir de görmek isteyecektir. Bende çok çalışıp bana güvenenleri boşa çıkarmayacağım” diyerek sarı lacivertli ekipteki yarışacağı takım arkadaşlarına şimdiden mesaj gönderdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.