4 GÜN BOYUNCA TİYATRO

4 GÜN BOYUNCA TİYATRO

M.M.T Tunç Group, birbirinden ünlü tiyatro ve dizi oyuncusunu Alanya’da sevenleriyle buluşturuyor.

Alanya’da gayrimenkul, inşaat ve son olarakta Eğitim sektörüne girerek adından sıkça söz ettiren M.M.T TUNÇ GROUP hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekledi. Bir birinden 7 ünlü tiyatro ve dizi oyuncusunu Alanya’ya getirerek sevenleriyle buluşturacak olan M.M.T TUNÇ GROUP, 1-2-3-4 Eylül 2023 tarihleri arasında düzenlenecek olan ‘’M.M.T TUNÇ GROUP ALANYA 2.TİYATRO FESTİVALİ’’ kapsamında, usta oyuncular Zihni Göktay, Altan Erkekli , Murat Atak , Cihat Tamer, Levent Ülgen , Kemal Başar ve Veysel Diker’i Alanya’ya getirerek sevenleriyle buluşturacak.

Düzenlenecek olan ‘’M.M.T TUNÇ GROUP ALANYA 2.TİYATRO FESTİVALİ’’ hakkında kısa bir açıklama yapan MMT TUNÇ GROUP Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Tunç, firma olarak Alanya’da bir çok sektörde faaliyet yürüttüklerini, aynı zamanda da hayata geçirdikleri sosyal sorumluluk projeleri ile insanların kalbine dokunmayı amaçladıklarını belirterek şunları kaydetti;

detail-photo-fancybox-1

'’Biz firma olarak gayrimenkul, inşaat ve eğitim sektörü gibi bir çok alanda faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Bunların yanında firmamızın olmazsa olmazı olan sosyal sorumluluk projelerinide bir bir hayata geçiriyoruz. 1-2-3-4 Eylül tarihleri arasında gerçekleştireceğimiz ‘’ALANYA 2.TİYATRO FETSİVALİ’’ de bunlardan birisi. Ülkemizde bir çok sinema , dizi ve tiyatrolarda sahne almış usta ve değerli oyuncularımızı Alanya’ya getirerek şehrimizi tiyatroya doyurmayı hedefliyoruz ve tüm Alanya’lı hemşerilerimizide bu güzel festivale katılımlarını bekliyoruz’’ diye konuştu.

Kaynak : Güncel ALANYA Haber

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.