4 Karşılaşma bitti

4 Karşılaşma bitti

İşte sonuçlar

G.Antepspor müthiş döndü!
Turkcell Süper Lig'in 11. hafta maçında G.Antepspor, Diyarbakırspor'u ağırladı.

Kamil Ocak Stadı'nda oynanan karşılaşmayı ev sahibi Gaziantepspor son dakikalarda bulduğu gollerle 2-1 kazandı.


Diyarbakırspor 45. dakikada Adnan Güngör attığı golle devreyi 1-0 önde kapadı.

İkinci yarının bitimine doğru maç bu skorla sona erecek derken Gaziantepspor 88. dakikada Jorginho ve 95. dakikada Olcan'ın attığı goller ile 3 puanı alan taraf oldu.

Bu galibiyetin ardından Gaziantepspor puanını 15'e yükseltirken, Diyarbakırpsor 12'de puanda kaldı.

Önüzmüdeki hafta Gaziantepspor, Manisaspor deplasmanına konuk olurken; Diyarbakırspor kendi sahasında Galatasaray'ı ağırlayacak.

K.Paşa dayanamadı: 1-1
Turkcell Süper Lig'de 11. hafta maçında Kasımpaşa kendi sahasında Eskişehirspor ile 1-1 berabere kaldı.
Deneyimli teknik adam Yılmaz'ın takımın başına geçmesinden sonra toparlanan Kasımpaşa'nın Eskişehirspor karşısındaki golü 32. dakikada Azar Karadaş'tan geldi.

Eskişehirspor'u tek golünü ise 86. dakikada Burak Yılmaz kaydetti. Öte yandan Eskişehirspor Ümit Karan ile 63. dakikada bir penaltı atışından yararlanamadı.

Kasımpaşa bu karşılaşmanın ardından ligde 8 puana yükseldi. Yılmaz Vural'ın takımı ligde gelecek hafta Ankaragücü ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Son haftalarda oldukça formsuz bir performans sergileyen Eskişehirspor ise ligdeki puanını 17'ye çıkarttı.

Manisa sonunda: 0-2
Turkcell Süper Lig'de oynanan 11. hafta karşılaşmasında Gençlerbirliği, sahasında Manisaspor'u konuk etti ve mücadelede gülen taraf, 2-0'lık sonuçla Manisaspor oldu.

İlk yarısı da Manisaspor'un 1-0'lık üstünlüğü ile sona eren maçta, konuk takımın gollerini 1. dakikada Ergin Keleş ve 51. dakikada Simpson kaydetti.

Bu sonucun ardından tam 5 maçtır kazanamayan Manisaspor, sonunda galibiyetle tanıştı ve ligde 13 puana yükseldi. Üstüste ikinci yenilgisini alan Gençlerbirliği ise 16 puanda kaldı.

Denizli ateşle oynuyor: 0-1
Süper Lig'in 11. haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor deplasmanda Denizlispor'u 1-0 mağlup etti. Hükmen kazandığı Ankaraspor maçı dışında galibiyeti bulunmayan yeşil-siyahlı ekip, yeni teknik direktörü Hakan Kutlu nezaretinde verdiği ilk sınavda da gülemedi. Bitiş düdüğünden sonra Denizlisporlu taraftarlar konuk takımı tribünlere çağırıp alkışlarken, kendi oyuncularını ve yönetimi protesto ettiler.
Bu arada karşılaşma öncesi hakem Selçuk Dereli'ye küfür eden Denizlisporlu bir taraftar stat dışına çıkarıldı. Dereli'nin şikayetçi olmadığı şahıs hakkındaki kararı İl Spor Güvenlik Kurulu'nun vereceği bildirildi. Ayrıca 77. dakikada oyundan alınan Denizlisporlu Fatih kendisine laf atan seyircilerle atıştı. Tribüne çıkmak isteyen bu futbolcuyu arkadaşları güçlükle engelledi.

Etiketler :