5 bin TL indirim, sıfır faiz

5 bin TL indirim, sıfır faiz

Otomotiv sektörü, yıl sonu hedeflerini tutturabilmek için cazip kampanyalar düzenliyor...

ÖTV ve KDV oranlarında yapılan indirimlerin kaldırılması ile sıkıntılı bir sürece girdiği belirtilen otomotiv sektörü, yıl sonu hedeflerini tutturabilmek için cazip kampanyalar düzenliyor.

Uzun vadeler ve düşük faizlerle kredi imkanı sunulan kampanyalar, tüketicilerden yoğun ilgi görüyor.

AA muhabirinin derlediği bilgilere göre, yaklaşan yıl sonu nedeniyle stoklarını eritmek isteyen firmalar, adeta ''kampanya yarışı'' başlattı.

ÖTV ve KDV'de yapılan indirimlerin ardından sektörde ciddi bir hareketlilik yakalayan, ancak, uygulamaya son verilmesiyle satışların düşmesi üzerine firmalar, durgunluğu aşmak için cazip kampanyalara imza atıyor.

Fiat, sektördeki 110'ncu yılını otomobil ve ticari araçlarda yüzde 11 indirimle kutluyor. Ayrıca Fiat Finans'tan 11 bin TL kredi için 11 aylık ödemelerde faiz uygulamıyor. Binek araçlarda Linea, Grande Punto ve Albea Sole modellerini kapsayan kampanyada 3 yıl ya da 150 bin kilometre garanti de veriliyor.

Ford Otosan da kuruluşunun 50'inci yılına özel olarak yeni bir indirim kampanyası ile tüketicilere farklı seçenekler sunuyor. Ford Otosan, kampanya kapsamında 5 bin TL'ye varan indirimlerle 50 aylık ödeme planı ve aylık 500 TL ödeme planı çıkartıyor. Yıl sonuna kadar geçerli olan kampanyada 50 ay garanti ve ''yol yardım hizmeti'' de bulunuyor.

Peugeot da 31 Aralık tarihine kadar test sürüşüne katılan müşterilerine 407 modelinde 2 bin TL takas ile bin TL ''blue lion'' indirimi fırsatı sunuyor. Peugeot, ayrıca bazı ticari ve binek araçlarda 28 bin TL kredi, 12 ay vade ve yüzde sıfır faiz oranıyla cazip kredi seçenekleri ile müşterilerine ulaşıyor.

Türkiye'deki 19'ncu yılını kutlayan Hyundai ise müşterilerine günde 19 TL'ye araç sahibi olma imkanı sağlıyor. Accent Era dahil olmak üzere, Matrix, i20 ve i30 modellerinde geçerli olacak kampanyada, modele göre belirlenen peşinatla anlaşmalı kurumlarda 36 aylık yüzde 0,90 faizle özel kredi kullanımıyla günlüğü 19 TL'ye söz konusu otomobil modellerinden birine sahip olunabiliyor.

Renault da Clio HB, Clio Grand Tour, Laguna (tüm modeller), Megane HB, Megane Coupe, Symbol modelleri için 2 bin TL takas avantajı sağlıyor. Renault ayrıca ''gençliğin önüne kimse geçemez'' kampanyası kapsamında yetkili satıcılara götürülecek ''hediye çekleri'' vasıtasıyla, Laguna, Laguna Coupe ve Koleos'un tüm versiyonlarında 4 bin TL, Symbol, Megane Hatchback, Megane Coupe, Megane Sport Tourer, Clio Hatchback, Clio Grand Tour ve Grand Scenic'in tüm versiyonlarında 2 bin TL indirim imkanı sunuyor.

Firmaların satışa yönelik kampanyalarının yanı sıra ''kış bakım'' ve ''test sürüşü'' kampanyaları da yurt dışı tatilleri gibi farklı hediye seçenekleriyle dikkati çekiyor.

Etiketler :