5 Meşhur Rizeli'nin İlginç Serüveni

5 Meşhur Rizeli'nin İlginç Serüveni

5 Meşhur Rizeli'nin İlginç sözleri

Abdullah Hemşinli'nin Haberi

 

5 Rizeli

 

Seçimler öncesi ve sonrasında Beş meşhur Rizeli’nin söyledikleri çok konuşulacak.

 

1)      Ali Bayramaoğlu. (Rize Milletvekili) Son anda Erdoğan’nın kontenjanından sürpriz bir şekilde vekil olan Ali Bayramoğlu; seçimler sonrasında tarihe geçeçecek bir laf etti. Rize’de bütün ilçeleri aldık bir tanesinde virüs var. kasdettiği Çamlıhemşin ilçesiydi. Zira burada bağımsız aday seçimi kazandı. Bayramoğluna göre şimdi Rize’nin Çamlıhemşin ilçesinde virüslü bir başkan var.

2)      Şevki Yılmaz. (Rize Eski milletvekili ve Belediye Başkanı) Milli Görüş’ün neredeyse Erbakan’dan bile öne çıkan uluslararası hatibi. Seçimlerden hemen önce ortaya çıkarak oyların Ergenekon çetesine karşı Ak Partiye verilmesi gerektiğini ısrarla vurguladı. Şevki Hocamıza göre onlarca il, yüzlerce ilçe ve binlerce belde Ak partili başkanları seçmeyerek ERGENEKONCUALRA destekçi oldu.!!

3)      Mehmet Bekaroğlu. (Rize Eski Milletvekili) Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir belediye Başkan Adayı olan kıymetli hocamız; seçimlerden önce başörtülülerin kullandığı jeep, ve çalıştığı fabriklara varıncaya kadar birçok beyanat verdi. Ancak kendisini dinleyenler Bekaroğlu’nun Belediye başkanlığına mı, yoksa başbakanlığa mı aday olduğunu anlayamadılar. Zira muhterem psikolog hocamızın İstanbulla ilgili herhangi bir projesini ya biz duymadık ya da bizlere kendisi duyuramadı. Belkide bu yüzden seçimi kaybetti.!!

4)      Mesut Yılmaz. (Rize bağımsız milletvekili. Eski başbakan) Dünya tarihinde bir ilki gerçekleştirdi!!. Üyesi bile olmadığı eski partisi ANAVATAN için Rize Belediye başkan adayını destekledi. %40 oy alarak neredeyse seçimide kazanıyordu ANAP adayı. ANAP’ın Türkiye genelindeki oyunun %1 in altında olduğunu unutmuyalım. Fakat vatandaş Mesut Yılmaz’ın niyyetini hala anlayamadı. Kendisi Rize’ye mi yoksa yeniden Türkiye’ye mi başbakan olmak istiyor bilinmiyor.

5)      Recep Tayyip Erdoğan. (Başbakan) Mahalli seçimleri neredeyse genel seçimlerden daha mühimleştirerek ağır bir yenilgi aldı. Diyarbakır’ı, Çankaya’yı, Trabzon’u, İzmir’i istiyorum diyerek sanki kazanan diğer partili adaylar başka ülkenin vatandaşıymışcasına milleti gerdi ve sonuçta buralarda Trabzon hariç kaybetti. Ayrıca birçok ilde (Ş.Urfa, Balikesir, Manisa)milleti değilde vekilini dinlediği için oralarda da kaybetti.

 

İşin kötüsü bu satırların da yazarı da bir Rizeli. Şimdi 7.bir Rizeliye düşen görev de biz Rize’liler neden hepimiz çok konuşuyoruz ve de çok idialı ve de şok hırslı ve de çok açık sözlü ve de çok mertiz? Bunu araştırıp bize bildirmesidir.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :