6 Gollü maçta gülen olmadı

6 Gollü maçta gülen olmadı

Ligin 2. yarısna kötü bir başlangıç yapan ama haftalar ilerledikçe çıkış yakalayan bordo-mavililer Kayseri engeli de kayıpsız geçmek istiyor. Kayseri ise kazanıp yukarıları zorlamak istiyor.

TRABZONSPOR-KAYSERİSPOR: 3-3

STAT: Hüseyin Avni Aker
SAAT: 19:00
HAKEM: Yunus Yıldırım
YAYIN: Lig TV

TRABZONSPOR: Onur, Serkan, Mustafa Yumlu, Glowacki, Cale, Ceyhun, Colman, Alanzinho, Burak, Jaja, Umut
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

KAYSERİSPOR: Souleymanou, Hamza, Serdar, Önder, Hasan Ali, Abdullah, Selim, Mehmet Eren, Ziani, Amrabat, Kujovic
TEKNİK DİREKTÖR: Şota Arvaladze

Bugün vefat eden Prof. Dr. Necmeddin Erbakan için saygı duruşu yapıldı.

Maça Kayserispor başladı.

1. dakika: Trabzonspor golü erken buldu. Kaleci Süleymanou'nun uzaklaştırmak istediği top kısa düşünce ceza sahası içinde topla buluşan Jaja, yerden bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 1-0

5. dakika: Kayserispor atağında Amrabat çalımlarla ceza sahasına girmek istedi ama savunma topa ayak koydu.

9. dakika: Trabzonspor atağında Alanzinho sol kanattan ceza sahası önüne pas vermek istedi ama savunma araya girerek topu kazandı.

13. dakika: Kayserispor atağında Abdullah derinlemesi uzun bir pas attı ama savunmanın kontrolün top auta gitti.

18. dakika: Trazbonspor atağında Burak ceza sahası dışından etkili bir vuruş yaptı, kaleci süleymanou son anda golü önledi.

21. dakika: Kayserispor beraberliği buldu. Harika çalımlarla soldan çizgiye inen Amrabat'ın yerden ortasında yükseklik kazanan topa Abdullah kafayı vurdu ve topu ağlara gönderdi. 1-1

24. dakika: Trabzonspor'da Colman sağ kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

28. dakika: Kayserispor atağında Amrabat topla birlikte ilerlemek istedi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.

31. dakika: Trabzonspor atağında Cale savunmanına arkasına topu havalandırdı ama Umut Bulut ofsayta yakalandı.

32. dakika: Kayserispor atağında Amrabat ceza sahası dışından vuruşunu yaptı, top yandan auta gitti.

35. dakika: Trabzonspor atağında Jaja'nın sol kanattan kavisli ortasında herkesi aşan top taca gitti.

38. dakika: Trabzonspor'da Colman sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama top kaleci Hamidou'da kaldı.

41. dakika: Trabzonspor gole çok yaklaştı. Colman sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı, Burak şutunu vurdu kaleci Hamidou topu çeldi sonrasında altıpas içinde Umut dönen topa vurdu ve top boş kale yerine auta çıktı.

İlk yarı sona erdi. Maçta 1-1 eşitlik var.

İkinci yarıya Trabzonspor başladı.

Trabzonspor'da Alanzinho oyundan alındı, yerine Yattara girdi.

48. dakika: Kayserispor gole çok yaklaştı. Amrabat'ın pasıyla kale sahası önünde topla buluşan Kujoviç'in vuruşunda top az farkla yandan auta gitti.

51. dakika: Kayserispor sol kanattan serbest vuruş kazandı. Selim'in kavisli ortasında Mustafa Yumlu kafayla topu karşıladı.

54. dakika: Trabzonspor yeniden öne geçti. Colman'ın pasıyla kaleciyle karşı karşıya kalan Burak'ın yerden düzgün vuruşunda top ağlara gitti. 2-1

56. dakika: Kayserispor yeniden beraberliği buldu. Ziani'nin muhteşem pasıyla kaleciyle karşı karşıya kalan Abdullah, sert bir şutla topu ağlara göçnderi. 2-2

59. dakika: Trabzonspor atağında Jaja ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ve top az farkla üstten auta çıktı.

63. dakika: Kayserispor gole çok yaklaştı. Amrabat sağ kanattan arka direğe ortasını yaptı, Selim müsait pozisyonda kafayı vurdu ve savunmada Glowacki son anda çizgiden topu çıkardı.

66. dakika: Kayserispor'da Semih oyundan alındı, yerine Mehmet Eren girdi.

69. dakika: Kayserispor atağında Mehmet Eren sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

70. dakika: Kayserispor gole çok yaklaştı. Ziani sağ kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı arka direkte Hamza gelişine vurdu ve savunmada Glowacki son anda topu çizgiden çıkardı.

72. dakika: Trabzonspor'da Umut oyundan alındı, yerine Brozek girdi.

75. dakika: Trabzonspor atağında Yattara sağ kanattan topla ilerlemek istedi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.

82. dakika: Kayserispor öne geçti. Ziani'nin akıl dolu pasıyla sağdan çizgiye inen Amrabat'ın yerden ortasında Kujoviç bop boş pozisyonda topu ağlara gönderdi. 2-3

85. dakika: Trabzonspor'da Cale yaptığı faulün ardından sarı kart gördü.


88. dakika: Trabzon'da gol yağmuru. Yattara, sağ kanattan kale sahası önüne ortasını yaptı, Glowacki kafayı vurdu ve top ağlara gitti. 3-3

Avni Aker'de 5 dakika uzatma işaret edildi.

90+1. dakika: Kayserispor atağında Amrabat'ın ceza sahası dışından vuruşunda top üstten auta gitti.

90+4. dakika: Kayserispor atağında Mehmet Eren ceza sahası dışiından yerden vuruşunu yaptı, top az farkla yandan auta gitti.


Maç sona erdi. Nefesleri kesen maç 3-3 sona erdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :