685 milyon liralık süper final

685 milyon liralık süper final

Türkiye’nin en pahalı iki takımı, Fenerbahçe ve Galatasaray bu akşam Süper Kupa finalinde Erzurum’da nefesleri kesecek.

Yeni sezonun ilk heyecanı bugün Erzurum'da yaşanacak, geçen sezonun lig şampiyonu G.Saray ile Türkiye Kupası sahibi F.Bahçe, Süper Kupa'nın sahibi olmak için kozlarını paylaşacak.

SÜPER KUPADA İLK KARŞILAŞMA

Kupa finalinde ilk kez karşı karşıya gelecek olan iki ezeli rakip Kazım Karabekir Stadı'nda saat 20.55'te başlayacak maçta sezonun ilk zaferi için ter dökecek. ATV'den naklen yayınlanacak mücadeleyi Cüneyt Çakır yönetecek. Sarı lacivertliler bu kupayı iki, G.Saray ise bir kez kazandı.

685 MİLYON LİRALIK DERBİ

Süper Kupa bir anlamda Türkiye'nin en pahalı iki takımını da karşı karşıya getirecek. Transfermarkt'ın verilerine göre, yeni sezon öncesi Galatasaray'ın kadrosundaki oyuncuların toplam piyasa değeri 345 milyon, Fenerbahçe'nin ise 340 milyon lira. Yani bu akşam 685 milyon liralık bir derbi izleyeceğiz.

MELO STOCH VE SOW ZİRVEDE

Cimbom'un yeniden kadrosuna kattığı Felipe Melo, 33.5 milyon lira tahmini bonservis bedeliyle, geçen sezon olduğu gibi yine ligin en pahalı oyuncusu. Fenerbahçe'de ise Moussa Sow ile Miroslav Stoch'un 28.5 milyon liralık tahmini bonservis bedelleriyle zirvede yer alıyor.

AZİZ YILDIRIM GİTMEME KARARI ALDI

Bugün Erzurum'a giderek akşam oynanacak karşılaşmayı tribünden takip etmesi beklenen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, bu kararından vazgeçti. Yıldırım'ın maça gitmekten vazgeçme nedeninin sarı-kırmızılı takımın da başkan düzeyinde temsil edilmeyecek olması ve ortamı germemek olduğu öğrenildi.

ÜNAL AYSAL DA GİTMECEK

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal da bu akşam oynanacak olan karşılaşmayı tribünden takip etmeyecek..

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.