750 Özel Harekatçı katılıyor

750 Özel Harekatçı katılıyor

Özel harekat timleri PKK'lı teröristlere göz açtırmıyor.

Hatay İl Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü organizesinde Amanoslar'da yuvalanan terör örgütü mensuplarına yönelik operasyon düzenlendi.
Edinilen bilgiye göre geçtiğimiz günlerde yine aynı mıntıkada gerçekleşen operasyonun devamı noktasında güvenlik birimleri 2 koldan Amanos Dağları'na çıkartma yaptı. Arazi tarama faaliyetine jandarma komando ve özel harekât birliklerinden 750 kişi katıldı. Hatay İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Başoğlu ve Hatay İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç’ın da bizzat katıldığı operasyonda güvenlik timleri Denizciler beldesi ve Payas ilçesi olmak üzere iki ayrı noktadan Amanosları kuşattı. Operasyonda şu ana kadar herhangi bir sıcak temas sağlanmadı. Terör örgütüne yönelik herhangi bir teçhizatın bulunamadığı da edinilen bilgiler arasında yer aldı.

Güvenlik birimlerinin geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirdikleri operasyonda terör örgütüne ait 3 ayrı sığınak bulunmuş, bu sığınaklarda bir tanesi bomba düzenekli 3 cep telefonu, sıhhi malzeme ve bir adet büyük bozuk telsiz ele geçirilmişti.

CİHAN
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.