86 gün sonra konuştu

86 gün sonra konuştu

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören geride kalan sezonla ilgili olarak çarpıcı açıklamalar yaptı.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, TV8'de yayınlanan Telegol programına açıklamalarda bulundu. Demirören, Galatasaray'ın Kadıköy'de kupa kaldırmasından Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne katılması hakkında açıklamalar yaptı.

YEKTA'YI DURDURMASALAR BÜYÜK OLAYLAR ÇIKACAKTI

"Şampiyonluk kupasının Kadıköy'de verilme kararı doğruydu. Fenerbahçe şampiyon olursa 30 dakika, Galatasaray şampiyon olursa 1,5 saat içinde kupayı verecektik. Maçtan sonra Emniyet, Nihat Özdemir ben ve Ünal Aysal bir toplantı yaptık. Aysal, 'Kupayı nerede veriseniz verin' dedi. Sonra Fatih Terim ile konuştu sanırım ve kupayı Kadıköy'de kaldırmak istediklerini belirtti. Bayrak dikme hadisesi yaşanacaktı. Yekta bayrak dikmek için sahaya gidiyordu. Görevlilere 'Durdurun şunu yoksa katliam çıkacak' dedim. Sanırım bayrağı otobüsle getirmişler. Güvenlik görevlileri Yekta'yı durdurmasa büyük olaylar çıkacaktı."

FEDERASYONUMUZ ŞİDDET OLAYLARINI AFFETMEYECEK

"Şimdi herkes bu federasyon Fenerbahçe'nin 5 maçlık cezasını affeder mi diyor. Bizim federasyonumuz hiçbir şiddet olayını affetmeyecek. UEFA'nın Fair Play listesinde 43 sıradayız. Bu ayıptan Türkiye'yi kurtaracağız."

ADIM FENERBAHÇELİYE ÇIKTI

"Neymiş Galatasaray, federasyona adam sokamamış. Ben Galatasaray'ın hakkını yedirmem. 'Fenerbahçemiz' dedim diye adımız Fenerbahçeliye çıktı.Fenerbahçemiz sözünden pişmanlık duymuyorum. Ünal Aysal'a 'Siz şampiyon olun Şampiyonlar Ligi'ne gideceksiniz' garantisini verdim ve sonuçta katılacaklar."

PLATİNİ'YE 40 MİLYON EURO VERMEDİM

"Platini'ye 40 milyon Euro para verdiğim söyleniyor. Bu tamamen yalan. Fenerbahçe'nin Avrupa'ya katılacağını başkan olacağım gün anladım."

BEN ATANMIŞ DEĞİL SEÇİLMİŞ BAŞKANIM

"5 Temmuz'da Mehmet Ali Aydınlar'a 'Hemen kararını ver, bekleme' dedim. Kararsızlık kendisini başkanlıktan götürdü. Ben atanmış değil seçilmiş başkanım."

FİKRET ORMAN İYİ BAŞKANLIK YAPIYOR


"Fikret Orman iyi başkanlık yapıyor. Bende zaten Fikret Orman'ın yerinde olsam yabancı futbolcuları gönderir yerli isimlerle yola devam ederdim. Ayrıca stat işini de halletmeye çalışırdım"

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.