9 gollü maç Barcelona'nın!

9 gollü maç Barcelona'nın!

Riazor'da tarihi bir gece yaşandı, Deportivo-Barcelona maçını izleyenler gole doydu: 4-5..

Real'in kazanmasının ardından mutlak galibiyet için Deportivo karşısına çıkan Bardcelona, fırtına gibi bir giriş yaptı. 3. dakikada Alba ile öne geçen katalan ekibi, 8'de Tello ile farkı ikiye çıkardı. ev sahibi ne olduğunu anlayamadan Messi, 18. dakikada 3. golü attı. Bu dakikadan sonra oyuna ortak olan Deportivo, 26. dakikada bir penaltı kazandı ve Pizzi takımına umut veren isim oldu. 37. dakikada ise Bergantinos, Riazor tribünlerini ayaklandırdı ama Deportivobir türlü Messi'yi durduramadı. 43. dakikada Arjantinli, ilk yarının skorunu ilan eden gole de imz atmayı başardı. 

İkinci devre Pizz'nin nefis frikikiyle başladı. 46. dakikadaki bu golden sadece 3 dakika sonra Mascherano, 2. sarı kartını görünce son 40 dakikayı konuk takım 10 kişi oynadı. Bu süreçteDeportivo baskısına iyi direnen Barcelona, 76. dakikada Messi'nin tek basşına sürüklediği pozisyonda  farkı bir kez daha 2'ye çıkardı. Ancak katalan ekibinin rahat nefes almasına Alba'nın kendi kalesina attığı aşırtma golü izin vermedi. 

Son 10 dakikada başka gol olmadı ve mücadele 5-4 Barcelona'nın üstünlüğüyle sona erdi. Lider böylece puanını 22'ye çıkarıp yoluna devam etti. Ev sahibi Deprotivo ise Barca'ya 4 gol atıp puan alamamanın şanssızlığını yaşadı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.