90 yıllık proje

90 yıllık proje

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın, Bölgede güçlü Türkiye olmasını istemiyorlar. Ülkemizi bölüp parçalamak isteyenler, 5 aşamalı bir proje yürütüyorlar. Bunu 90 yıldır adım adım yapıyorlar dedi.

 

Saadet Partisi Seçime Hazırlık Bölge Toplantısı’nın yapıldığı Sivas Belediyesi Nikah Salonu’nda konuşan Sadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın, ülkedeki 75 milyon insanın, düşüncesi, ırkı ne olursa olsun sadece huzur, barış ve kardeşlik istediğini söyledi. İnsanların bu isteklerine ulaşamamasının nedenini Saadet Partisi’nin iktidardan uzak olmasına bağlayan Aydın, Türkiye üzerinde sinsi ve planlı bir proje yürütüldüğünü iddia ederek, ‘’Bölgede güçlü Türkiye olmasını istemiyorlar. Ülkemizi bölüp parçalamak isteyenler, 5 aşamalı bir proje yürütüyorlar. Bunu 90 yıldır adım adım yapıyorlar’’ diye konuştu. Bu 5 aşamalı plandan bahseden Aydın, ‘’Milli görüşün dışındaki bütün iktidarlar döneminde bu 5 aşamalı plan yürüdü, amacına ulaşma açısından da büyük aşama kaydetti’’ dedi.
 
Son 10 yıldır büyükşehirlere göçün durmadığını anlatan Aydın, ‘’Bu durum, Türkiye’de ekonominin, tarımın, hayvancılığın ve sanayinin gelişmediğini, 10 yıldır sadece yol, hastane ve adliye sarayı dışında bir şey yapılmadığını gösteriyor. Bunlar temelde kötü hizmetler değil ama göçü durdurmuyor’’ ifadelerini kullandı. Dış politikada da Türkiye’nin sorunsuz olduğu bir tek komşusunun bile kalmadığını belirten Aydın, Türkiye’nin yürüttüğü dış politikanın, bölgede ve dünyada hiçbir temel meseleyi çözüme kavuşturmadığını söyledi. 
 
 Ülkenin adım adım büyük bir savaşın eşiğine getirildiğini ileri süren Aydın, bu duruma dikkati çekmek için yarın Gaziantep’te ‘’Savaşa ve Malatya’ya Yerleştirilen Füze Kalkanına Hayır Mitingi’’ düzenleyeceklerini bildirdi. Birol Aydın, parti olarak yerel seçimlere hazırlandıklarını dile getirerek, ‘’Topyekun bütün illerimizde, tüm kademelerde, ülkenin sesini, sözünü dile getiren tek parti Saadet Partisi’dir’’ dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.