A Haber’e durdurma twitter’a özgürlük

A Haber’e durdurma twitter’a özgürlük

Milli iradeyi hedef alan hesapları kapatmamakta direnen twıtter'a erişim engeli kaldırılırken a haber'e yayın durdurma cezası verilmesi manidar bulundu.

17 Aralık süreci ve seçim döneminde milli iradeye sahip çıkan yayınlarıyla ön plana çıkan A Haber'e 28 yayın durdurma cezası verildi. Milli iradeyi hedef alan hesapları kapatmamakta direnen twitter'a erişim engeli kaldırılırken A Haber'e yayın durdurma cezası verilmesi manidar bulundu.

17 aralık hükümete yönelik komplo girişimi ve seçim döneminde milli iradeye sahip çıkan yayınlar yapan A Haber skandal bir cezaya çarptırıldı. Yüksek seçim kurulu A Haber'e 28 yayın durdurma cezası verdi.

A Haber'e yönelik cezanın gerekçesi ise manidar bulundu. Yüksek Seçim Kurulu, A Haber'in vatandaşlara çözüm sürecine ilişkin görüşleri, 17 Aralık operasyonu hakkındaki düşünceleri, operasyona inanıp inanmadıkları" gibi sorular sormasını suç saydı. Ayrıca A Haber muhalefet partilerinin mitinglerini ve belediye başkan adaylarını ekrana taşımasına rağmen, siyasi partiler arasında fırsat eşitliği sağlamamakla suçlandı.

A Haber'in milli iradeye sahip çıkan tavrı cezalandırılırken hakaret, tehdit, şantaj, dolandırıcılık ve sahtekarlık mağduru binlerce vatandaşın hukukunu gözardı eden twitter ödüllendirildi. Anayasa mahkemesi twitter'a erişim engelinin kaldırılması kararını verdi. Bu şekilde sahte hesaplar ardına gizlenerek mağduriyetlerin sürmesinin yolu da açılmış oldu.

Milli iradeyi hedef alan hesapları kapatmamakta ve mağduriyetleri gidermemekte direnen twitter'a yaptırım uygulanamazken tek amacı milli iradeyi ortaya koymak olan A Haber'e 28 yayın durdurma cezası verilmesi manidar bulundu. A Haber'e yönelik 28 yayın durdurma dışında yeni cezaların da yolda olduğu öğrenildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.