A Milli Takım yarınki maç için hazır

A Milli Takım yarınki maç için hazır

2012 Avrupa Futbol Şampiyonası Grup Elemeleri'nde yarın Kazakistan ile karşı karşıya gelecek A Milli Takım, bu mücadele için hazırlıklarını tamamladı.

 

Kazakistan maçının son hazırlığını Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda teknik direktör Guus Hiddink yönetiminde gerçekleştiren milliler, idmanın ilk bölümünde ısınma hareketlerinin ardından yarı sahada top kapma çalışması yaptı. Daha sonra iki gruba ayrılan Milli Takım'da bir grup frikik çalışması yaparken, diğer grup ise dar alanda kısa pas çalışması gerçekleştirdi. Antrenman soğuma egzersizleriyle tamamlandı.

Milli takımın bugünkü çalışmasına sakatlıkları bulunan Gökhan Gönül, Gökhan Zan ve kaleci Tolga Zengin katılmazken, Servet takımla birlikte çalışmada yer aldı.

Dünkü idmanda gövdesinin sağ tarafına darbe alan ve kaburgasında kemik ödemi ile yumuşak doku zedelenmesi tespit edilen Gökhan Gönül'ün tedavisine devam edildiği bildirildi. Gökhan Gönül'ün yarın oynanacak Kazakistan maçında yer alamayacağı, Avusturya maçı için durumunun tekrar değerlendirileceği belirtildi.

Sakat oyunculardan Gökhan Zan ile Cenk'in de tedavisine devam edilirken, iki oyuncu da fizyoterapist eşliğinde salonda özel bir çalışma yaptı.

Bu arada dün yapılan idmanda sırtında adale spazmı oluşan Tolga Zengin de tedbir amaçlı dinlendirilirken, bu oyuncunun durumunun yarın netlik kazacağı öğrenildi.

Öte yandan millilerin son antrenmanını Futbol Federasyonu Başkan Vekili Lutfi Arıboğan ve Milli Takımlar Sorumlusu Cüneyt Tanman da izledi.

Antrenman başında teknik direktör Hiddink'in isteği doğrultusunda Lütfi Arıboğan, Hollandalı teknik adamla sahanın bir başka bölümünde uzun bir süre sohbet etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.