A Milli Takım'ın hedefi belli

A Milli Takım'ın hedefi belli

Milli Takımlar Teknik Direktörü Abdullah Avcı Hollanda maçı öncesi hedefi açıkladı.

Hollanda karşılaşması öncesinde, maçın oynanacağı Amsterdam Arena Stadyumu'nda basın toplantısı düzenleyen Abdullah Avcı , Afyonkarahisar'da şehit olan askerlerin ailelerine ve Eskişehirsporlu Ediz'in ailesine başsağlığı dilekleri ile söze başladı.

Takımın uyum, motivasyon ve konsantrasyonun son derece iyi gittiğini belirten Avcı, "Hollanda'da 4 gündür çalışma yapıyoruz. Önümüzde 13 aylık bir süreç var. Bu göreve geldiğim gün grup birinciliği hedefi koymuştum. 96 senesinden itibaren Avrupa ve dünya şampiyonalarına play-off oynayarak gittik. Artık bir eşik atlamak zamanı geldi." dedi.

Genç milli takımdan bu yana beraber olduğu oyuncu grubuyla iyi şeyler yapacaklarına inandıklarını dile getiren Avcı, "Hedefimiz grup birinciliği. Bu grupta iyi şeyler yapacağız. Yarış bugün başlıyor." diye konuştu.

Zorlu bir grupta olduklarına dikkat çeken Avcı, "Hollanda ile iyi bir müsabaka yapacağız. İki takım da bana göre iyi oynuyor. Maçın keyifli olacağını düşünüyorum." dedi.

Sakatlığı sebebiyle Egemen'i riske sokmayacaklarını ifade eden Abdullah Avcı, "Onun yerine Eren'i kadroya kattık. Semih'in durumu ise şu anda iyi. Artık karşılaşmayı bekliyoruz." şeklinde konuştu.

Emre Belözoğlu ise dünya ekolü bir takıma karşı oynayacaklarını belirterek, "İlk defa Hollanda'ya karşı oynayacağım. Bu da benim adıma ayrı bir heyecan olacak. Arkadaşlarımızla iyi bir ortam yakaladık. 2002 Dünya Kupası'na giden ekipten futbolcu olarak bir tek ben kaldım. Elimizden geldiğince arkadaşlarımızı motive etmeye çalışıyoruz hocamızla birlikte. İnşallah bizim adımıza her şey iyi başlar" dedi.

Hollanda'nın geçen Avrupa şampiyonasında istediğini yansıtamadığını da vurgulayan Belözoğlu, "4 gündür süren kampta Hollanda'yı iyi analiz ettiğimizi düşünüyoruz. İnşallah bizim adımıza iyi bir maç olur. Milli maçlar futbolcuların en çok konsantre oldukları maçlar. Hollanda iyi bir takım. Kendi düşüncem; topun bizde kalmasını sağlar ve rakibe pozisyon vermezsek inşallah buradan iyi bir sonuçla ayrılırız" ifadesini kullandı.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.