(A) Millilere İlginç Ceza

(A) Millilere İlginç Ceza

Top kapma çalışmasında başarısız olan bazı oyuncular, diğer arkadaşlarının alkışları eşliğinde ''çiftetelli'' oynadılar...

ABD'de kamp çalışmalarını sürdüren (A) Milli Futbol Takımı, Kuzey İrlanda ile yapacağı maçın hazırlıklarına, New Jersey'deki Montclair Üniversitesinin sahasında devam etti.

(A) Milliler'e, Şampiyonlar Ligi final maçında forma giyen Bayern Munihli Hamit Altıntop da katıldı.

Futbolcular, toplu ve topsuz antrenmanın ardından, çift kale maç yaparak çalışmayı tamamladı. Antrenman, yaklaşık 2 saat sürdü. Çalışmada Teknik Direktör Guus Hiddink, oyunculara ''çiftetelli'' cezası uyguladı.

Top kapma çalışmasında başarısız olan bazı oyuncular, diğer arkadaşlarının alkışları eşliğinde ''çiftetelli'' oynadılar. Daha sonra da tüm takım halay çekerek, neşeli bir antrenman yaptı.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener de antrenmanı izledi. Yarın sabah Euro 2016 adaylığı için İsviçre'ye gidecek olan Özgener, ''Umudumuz o ki 2016'da Türkiye ismi belirlenecek ve Avrupa Şampiyonası ülkemizde yapılacak'' dedi.

Özgener, Milli Takım'ın yapacağı Kuzey İrlanda karşılaşmasında takımla birlikte olamayacak.

Bu arada, (A) Milli Futbol Takımı, yarın yerel saatle 10.00'da kamp çalışmalarına devam etmek ve Kuzey İrlanda maçı nedeniyle Connecticut eyaletine hareket edecek.

Etiketler :