A millilerin Azerbaycan 11'i

A millilerin Azerbaycan 11'i

012 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nda dördüncü maçında Türkiye, Azerbaycan'a konuk olacak.

 

 

Millilerimiz, EURO 2012 Elemeleri A Grubu'nda bugün deplasamanda Azerbaycan ile karşılaşcak.

Tofig Bahramov Stadı'nda saat 18.00'de başlayacak ve NTV'den naklen yayınlanacak karşılaşmada Romanya Futbol Federasyonu'ndan Aleksandru Dyakonu düdük çalacak. Dyakonu'n yardımcılıklarını Adrian Vidan ve Radu Ghinguleac yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Sebastyan Koltesku.

Son oynadığı karşılaşmada Avusturya'ya 3-0 mağlup olan Azerbaycan, grupta oynadığı 2 maçta henüz puanla tanışamadı. Son oynadığı karşılaşmada Almanya'ya 3-0 yenilen A Milliler ise grupta oynadığı 3 karşılaşmada topladığı 6 puanla 3. sırada yer alıyor.

MUHTEMEL 11'LER

Azerbaycan'ın sahaya şu 11 ile çıkması bekleniyor;

Kamran Agayev, Elnur Fezahir Allahverdiev, Rail Nadir Melikov, Sascha Yunisoğlu, Rahid Amirgulyev, Elvin Mammadov, Samir Abbasov, Mahir Sukurov, Rauf Aliev, Vugar Nadyrov, Rashad A. Sadıgov

Arda'nın ardından Aurelio'nun da sakatlanması Hiddink'in planlarını değiştirecek. Almanya karşısında alınan farklıyenilginin de takım içindeki değişikliğe neden olması bekleniyor. Almanya'ya karşı sol bek oynanan Sabri'nin yerine Hakan'ın, forvette etkisiz kalan Halil'in yerine Mevlüt'ün sakatlanan Aurelio'nun yerine ise Selçuk'un forma giymesi bekleniyor.

Muhtemel 11 şöyle:

Volkan, Gökhan, Ömer, Servet-Hakan, Nuri, Selçuk-Emre, Hamit, Tuncay, Mevlüt

Etiketler :