ABB Meclisi Başkanvekili Ünal, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

ABB Meclisi Başkanvekili Ünal, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Meclisi Birinci Başkanvekili Fatih Ünal, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları"...

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Meclisi Birinci Başkanvekili Fatih Ünal, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

AA foto muhabirleri ve muhabirlerinin yurt içinde ve dışında yıl boyunca çektiği fotoğrafları inceleyen Ünal, "haber", "spor" ve "çevre-yaşam" kategorilerindeki fotoğrafları oyladı.

Ünal, "spor" kategorisinde Salih Zeki Fazlıoğlu'nun Katar'daki 2022 Futbol Dünya Kupası'nda çeyrek finale yükselen Fas Milli Takımı oyuncularının secde ettiği anlarda çektiği "Şükür secdesi" isimli fotoğrafına oy verdi.

Haber kategorisinde Murat Şengül'ün İstanbul'un Beyoğlu ilçesi İstiklal Caddesi'nde düzenlenen terör saldırısının ardından Türk bayraklarıyla donatılan caddeyi yansıtan "Yolumuz bir" adlı fotoğrafına oy veren Ünal, "çevre-yaşam" kategorisindeki oyunu Mahmut Serdar Alakuş'un "Sen aydınlatırsın geceyi" isimli fotoğrafından yana kullandı.

Oylamanın ardından, AA muhabirine açıklamalarda bulunan Ünal, fotoğrafların hepsinin birbirinden değerli olduğunu belirterek seçim yapmakta zorlandığını söyledi.

Oylamada yer alan fotoğraflara baktığında büyük Türkiye'yi gördüğünü aktaran Ünal, "Günden güne büyüyen Türkiye'yi görüyorum. Anadolu Ajansı dün neredeydi bugün nerede? Anadolu Ajansı gibi kurumlarımız devasa kurumlar haline geldiler. Eskiden BBC ve Reuters'ı kıskanırdık. Şimdi ise Anadolu Ajansı ve TRT gibi yüz akı kurumlarımız var. Kurumlarımız çok ciddi olarak sahadalar." dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.