ABD'linin korktuğu komplo teorileri

ABD'linin korktuğu komplo teorileri

ABD'de halkın en çok inandığı komplo teorilerini bulmak için anket yapılıyor. İlk sonuçlar:

ABD'de halkın en çok inandığı komplo teorilerini bulmak için anket yapılıyor. İlk sonuçlar, Bush'un seçimlerde hile yaptığı ve 11 Eylül saldırısını da Bush kabinesinin planladığı inancının yaygın olduğunu gösterdi.

 

Dünyada bir çok insanın komplo teorisi olarak dahi görmeyip inandığı tarihi "iddiaların" Amerikalılar tarafından da onaylandığı anlaşıldı. ABD'deki New York Daily News gazetesi halkın en çok inandığı komplo teorilerini bulmak için anket başlattı ve ilk sonuçlar bir hayli tanıdık çıktı. Gazetenin internet sitesinde yayınlanan ve oy verme işleminin halen devam ettiği ankete göre, Amerikalılar en fazla ABD eski başkanı George W. Bush'un 2001 yılında yapılan başkanlık seçimlerinde, hile yapıp, Amerikan halkının oylarını çaldığı teorisini gerçeğe yakın buluyor.

Bush'un, 11 Eylül terör saldırısıyla bağlantısı olduğuna inananların sayısı da oldukça fazla. Amerikalılara en gerçekçi gelen diğer komplo teorileri de, küresel ısınmanın büyük bir yalan olduğu ve ABD Başkanı Barack Obama'nın ABD doğumlu olmadığı.

Bush ve kabinesi 11 Eylül saldırısının içindeydi yüzde 17

Küresel Isınma büyük bir yalan yüzde 14

ABD Başkanı Barack Obama, Amerika'da doğmadı yüzde 12

Devlet bizi gözetliyor yüzde 9

Prenses Diana öldürüldü yüzde 6

2012 yılında dünyanın sonu gelecek yüzde 3

Michael Jackson ölmedi. yüzde 2

2004 yılında Güney Asya'daki Tsunami felaketinde insanoğlu'nun parmağı vardı. yüzde 1

Diğer komplo teorileri yüzde 5

 

 

Etiketler :