ABDULKADİR SELVİ YENİŞAFAKTAN AYRILDI

ABDULKADİR SELVİ YENİŞAFAKTAN AYRILDI

Yenişafak Gazetesi Ankara Temsilcisi ve Yazarı Abdulkadir Selvi veda yazısıyla gazetesinden ayrıldı.

31 Mart 2016 tarihli köşe yazısında gazetesine veda ettiğini açıklayan Abdulkadir Selvi, gizli Gülenci olarak nitelendirilmişti. 

A Haber'de Canan Barlas'ın sunduğu programda Cemil Barlas, Abdulkadir Selvi'yi kripto yazar ilan etti.

Abdulkadir Selvi'nin son çıkışlarında Saraya karşı Başbakan Davutoğlu'nun yanında olması Barlas'ın hoşuna gitmedi.

Her fırsatta sadece Saray'ı savunan Cemil Barlasa göre bu çıkışlar Selvi'nin 'cemaatçi' imasında bulundu.

Barlas, "Okyanus medyası, bu işi sanki Erdoğan engelliyormuş imajını vermek için elinden geleni ardına koymuyor. Artık yeni kripto yazarları deşifre oluyor. İşte mesela Abdülkadir Selvi. Nasıl oldu son anda çıktı ortaya." diyerek Selvi'yi "kripto yazar" olmakla suçladı.

Abdulkadir Selvi, bugünkü yazısındaki  'Meslek hayatımda artık yeni bir duraktayım. Meslek hayatımda her zaman bir gün veda edebileceğim düşüncesiyle çalıştım. Çok riskli haberlere ve yazılara imza atarken kafamın bir köşesinde veda mektubum hep hazır durdu. Albayrak ailesine ve yiğit bir insan olan gazetemizin sahibi Ahmet Albayrak'a desteğinden dolayı teşekkür ediyorum. Son 1 yıl içerisinde belki birkaç kez bu kararı vermem gerekiyordu. Kimi zaman acıyı bal eyledik. Sıkıntılara davamız dedik. Göğüs gerdik. Vefaya ve istişareye önem verdim. Onun gereğini yerine getirdiğim için bu süre uzadı. Ama önemli olan dostları kırmadan ayrılabilmekti. Onu başarmaya özen gösterdim. Bu süreçte Ankara'da ve İstanbul'da birlikte çalıştığım, mesai arkadaşlarımdan, aynı zamanda okuyucuları olduğum Yeni Şafak yazarlarından haklarını helal etmelerini istiyorum. Ceketimi alıp gidiyorum. Bir de kalemimi aldım yanıma. Benim başka bir mesleğim yok. Gazetecilik yapacağım.' sözleriyle Yenişafak'la ilişiğini kesti. 

Abdülkadir Selvi'nin yerine Yenişafak Gazetesi Ankara Temsilciliğine Kemal Öztürk'ün getirilmesi bekleniyor. 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.