Abdullah Gül Trabzon'daydı

Abdullah Gül Trabzon'daydı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Trabzon Belediyesi balkonundan halka seslendi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Trabzon gezisinde vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşırken, Trabzon Belediyesi balkonundan halka seslendi.

Trabzonspor Kulübü'nü ziyareti sonrasında şehir merkezine gelen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Cumhuriyet Caddesi'nden aracından inerek Kunduracılar Caddesi'nden yaya olarak Trabzon Belediyesi'ne geçti.

 Yaya olarak yürüdüğü caddede vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Gül, zaman zaman izdiham nedeniyle ezilme tehlikesi geçirdi.

Bir simit satıcısından 6 adet simit alan Gül, vatandaşlarla da bol bol sohbet etti. Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak ve beraberindekilerle birlikte belediye önünde bando eşliğinde Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu tarafından karşılanan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül daha sonra belediye balkonundan Trabzonlulara hitaben bir konuşma yaptı.

Gül, "Bu şehrin çok özellikleri var. Ne mutlu ki sizler de bu şehrin en değerli insanlarısınız. Burada herkesin mutlu ve mesut olması için bütün kamu görevlileri, herkes sizlere hizmet etmek için elinden geleni yapıyorlar. Muhakkak ki yapılacak çok şeyler daha vardır. Trabzon halkı olarak sizler en güzeline layıksınız. Hepinize muhabbetler sunuyorum. Sizlerin yakınlarınıza, komşularınıza akrabalarınıza en iyi dileklerimi ulaştırmanızı istiyorum. Hepiniz sağ olun, var olun" diyerek konuşmasını tamamladı.

Gül, daha sonra Başkan Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile makamında bir süre görüştü.

Etiketler :