Abdüllatif Şener çok iddialı

Abdüllatif Şener çok iddialı

Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdüllatif Şener partisinin Sincan ilçe teştilatının açılışında, Gazetelerde partileriyle ilgili herhangi bir habere rastlanmamasının nedeni partiyi gözlerden uzak tutmak.

Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdüllatif Şener, ''Bu ülkede yaşayan herkes, her yurttaşımız açıkça görmektedir, Türkiye zor bir dönemde ve coğrafyada geleceğe doğru adım atma çabası içindedir'' dedi.

Şener, partisinin Sincan ilçe teştilatının açılışında, parti otobüsünün üzerinden yaptığı konuşmada, Türkiye Parti'li olmanın Türkiye sevdasının bir göstergesi olduğunu ifade etti.

Televizyonlarda ve gazetelerde Türkiye Partisi ile ilgili haberlere rastlayamadıklarını belirten Şener, şunları söyledi:

''Bunun bir sebebi var. Başta iktidar partisi olmak üzere bütün partilerin korkulu rüyasıyız. Türkiye'de sermaye, sivil toplum kuruluşları susturulmuş, medya bastırılmış, Türkiye Partisi gerçeğini gözlerden uzak tutmak için gece gündüz demeden çaba harcıyorlar. Şunu unutmamaları gerekir, iktidarın baskısıyla hiçbir zaman gerçekler örtülmeyecektir. Türkiye Partisi olarak yurdumuzu adım adım, ilçe ilçe, kapı kapı dolaşacağız''

Şener, 16 yıl milletvekilliği, 6 yıl bakanlık yaptığını, ''dokunulmazlık gömleğini'' çıkararak halk için siyaset yapma amacıyla Türkiye Partisi'ni kurduklarını ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Bugün sizin aranızdayım. Bakanlığı, milletvekilliğini bıraktım aranıza geldim. Meclis'teki 550 milletvekilinin dokunulmazlıkları var. Polis karışamaz, hakimler savcılar dokunamaz. Kimse onlardan hesap soramaz. Bakanlar var, Başbakan var, onların da dokunulmazlığı var. Meclis'te 500 tane dokunulmazlık dosyası var. Raflarda tozlanıyor açan yok. Hepsi koruma altında. Benim bugün aranızdan biri olduğumu görmeniz lazım, dokunulmazlığım yok ve aranızdayım.

Dokunulmazlığın arkasına sığınanlara sesleniyorum, buradayım, hesap sormak isteyen varsa gelsin buyursun, hodri meydan. Bizim arkamızda, holdingler, medya, dış güçler yok arkamızda halk var. Biz millet iradesine güvenerek partileştik. Bu ülkede yaşayan herkes, her yurttaşımız açıkça görmektedir Türkiye bir dönemde ve coğrafyada geleceğe doğru adım atma çabası içindedir.''

Türkiye'de birlik ve beraberliği sarsacak gelişmeler olduğunu öne süren Şener, ''İşte böylesine hassas bir dönemde Türkiye Partisi yeni siyaset anlayışını yerleştirmek için kurulmuştur. İktidar partisi mecliste bulunan tüm siyasi partiler eski siyaset tarzını temsil etmektedir. Eski siyaset tarzı, soğuk savaş dönemi ve kavganın, kinin hakim olduğu halkı ayrıştıran bir siyaset tarzıdır'' dedi.

Şener, konuşmasının ardından partisinin Sincan İlçe Teşkilatının açılışını yaptı

Etiketler :