Abdullatif Şener'i susturan soru

Abdullatif Şener'i susturan soru

Şener, partisine üç yöneticiyi atadığı toplantıdan sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı...

Türkiye Partisi(TP), 3 il başkanını atadı. Partisinin Genel Merkezi'nde atama belgesini törenle veren Abdullatif Şener, teşkilatlanma çalışmalarının ekim ayında biteceğini söyledi.

Şener, Genelkurmay karargahında hazırlandığı iddia edilen eylem planı hakkında yorum yapmak istemedi.

Şener, Adana, Denizli ve Gaziantep il başkanlarını partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısı ile tanıttı. Partisinin 25 mayısta kurulduğunu hatırlatan Şener teşkilat yapılanması henüz başlamasına rağmen yoğun bir ilgi gördüklerini ve bunun Türkiye'de bir ilk olduğunu iddia etti. Şener, teşkilatlanma çalışmalarının bu yıl ekim ayına kadar bitirmeyi hedeflediklerini söyledi. Şener, daha sonra Adana il başkanlarını açıkladı. Buna göre, Ardana İl Başkanı iş kadını Figen Safiye Toktaş, Deniz İl Başkanlığı'na İmdat Aday ve Gaziantep İl Başkanı ise Mehmet Micaz Abuşoğlu atandı.

Şener daha sonra gazetecilerin sorularını cevapladı. Şener, Genelkurmay'da 'irticayla mücadele' adı altında hazırlandığı iddia edilen eylem planı hatırlatılması üzerine, "Genelkurmay Başkanlığı konu ile ilgili soruşturma açtı. Bunun sonucu açıklanmadan bir değerlendirme yapmak sağlıklı olmaz." karşılığını verdi. Şener, sağda birlik çalışmalarına sıcak bakmadığını ifade etti.

Etiketler :