Acı gerçeği polisten öğrendiler

Acı gerçeği polisten öğrendiler

3 yaşındaki Kerem, oyun oynadığı altıncı kattaki dairenin balkonundan yere çakıldı. Uykuda olan aile, acı haberi kapıyı çalıp “Çocuğunuz var mı” diye soran polisten aldı.

İZMİR’İN Bayraklı İlçesi’ndeki Çaymahallesini yasa boğan olay dün saat 07.00 sıralarında 2084/4 sokak 8 numaradaki Ciritoğlu İrem Sitesi’nde meydana geldi. 3 yaşındaki Kerem Yiğiter, annesi Sema Yiğiter ve anneannesi Zehra Gülşen’le birlikte dayısı Serdal Yiğiter’in düğünü için İzmir’e geldi. Erken uyanan Kerem, annesi ve yakınları uykudayken açık bırakılan kapıdan balkona çıktı. Kerem, balkon korkuluğunun alt tarafındakı cam kaplamanın kırık bülümünden aşağıya baktığı sırada, dengesini kaybederek 6. kattan beton zemine düştü. Talihsiz yavrunun kanlar içindeki bedeniyle burun buruna gelen kapıcı önce site yönetimini ardından da polis ve sağlık ekiplerini aradı. Olay yerine gelen sağlık görevlileri 3 yaşındaki yavru için yapılacak bir şey olmadığını gördü.

Polis daire daire dolaşıp aileyi aradı

Ne kapıcı ne de yönetim Kerem’i tanımadığını söyleyince polis tek tek sitedeki dairelerin ziline bastı. Minik Kerem’in hangi daireden düştüğünün belirlenememesi ve ailelerin de dışarıya çıkmaması üzerine polis bu kez de tek tek apartmandaki dairelerin kapısını çalarak “Çocuğunuz var mı?” diye sordu. Son olarak Serdal Yiğiter’in kapısını çaldığında ise acı gerçek ortaya çıktı. Uyuyan aile balkona çıktığında, yerde kanlar içerisinde yatan çocuğun Kerem olduğunu teşhis etti. Sinir krizi geçiren anne ve yakınları, güçlükle sakinleştirildi. Kerem Yiğiter’in düşme anının da, sitenin güvenlik kamerasınca kaydedildiği ortaya çıktı. Bu arada bir başka acı haber ise Eskişehir’den geldi. Odunpazarı Vişnelik Mahallesi’nde, yakınları tarafından hava alması için 4. kattaki evin salon balkonuna çıkarılan 1.5 yaşındaki Muharrem Kalem, aniden 4. katın balkonundan aşağıya düştü. Ailesi tarafından Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılan Muharrem Kale, hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.