Acı haber doktor kontrolünde verildi

Acı haber doktor kontrolünde verildi

Anne Yazıcıoğlu'na acı haber doktor kontrolünde verildi

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazcıoğlu'nun ölüm haberi Sivas'ta yaşayan 87 yaşındaki annesine doktor kontrolünde söylendi. Doktorlar acı haberin ardından anne Fidan Yazıcıoğlu'na tansiyon hapı verdi.

BBP Lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefatı ile ilgili resmi açıklamanın ardından anne Yazcıoğlu'na haber Muhsin Yazıcıoğlu'nun ağabeyi Yusuf Yazıcıoğlu'nun evinde verildi. Haberi duyduktan sonra anne Fidan Yazıcıoğlu ile abla Mouş Ocak'a ve kızkardeşi Naziye Soysal'a doktor kontrolünde tansiyon hapı verlidi. Yaşanabilecek her hangi bir sağlık problemine karşı tam donanımlı 2 ambulans evin önünde hazır bekletiliyor.

Resmi açıklamanın ardından Yusuf Yazıcıoğlu'nun Mimar Sinan Mahallesi'ndeki evi ziyaretçi akınana uğradı. Sivas Valisi Veysel Dalmaz eve taziye ziyaretinde bulundu. Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölüm haberinin doğrulanmasının ardından evin önünde bekleyen bazı vatandaşlar fenalık geçirdi. Bayılan vatandaşları evin önündeki sağlık ekipleri müdahale etti. Bazı gazetecilerin de gözyaşlarına hakim olamadıkları görüldü. Öte yandan Yazıcıoğlu'nun cenazesinin ne zaman Sivas'a getirileceği henüz netleşmedi.






Etiketler :