Adam öyle bir intihar etti ki!

Adam öyle bir intihar etti ki!

Bir süredir kendini öldüreceğini söylüyordu. Kimse ciddiye almamıştı ama o kesin kararlıydı. Bunun için bir düzenek kurdu ve isteğine ulaştı.

Burdur'un Bucak İlçesi'nde ehliyeti olmadığı halde kamyonculuk yapan 66 yaşındaki Ömer Ali Üresin, evin balkonunun yanındaki ağaca monte ettiği iki av tüfeğinin tetiklerine ip bağlayıp karşısına geçti. İpleri aynı anda tutup çeken Üresin, tüfeklerden birinden çıkan saçmalarla öldü. Diğer tüfek ise ateş almadı.

KARISI BULDU

Bucak'ta renk körü olduğu için sürücü belgesi alamayan, buna rağmen yıllarca kamyonculuk yapan Ömer Ali Üresin, eşi Zeynep Üresin tarafından evinin balkonunda ölü bulundu. Zeynep Üresin'in ihbarı üzerine olay yerinde inceleme yapan polis, Ömer Ali Üresin'in av tüfekleriyle kurduğu bir düzenekle intihar ettiğini belirledi.

İKİ TÜFEĞİ BALKON DEMİRİNE BAĞLADI

Bir süredir yakınlarına intihar edeceğini söyleyen Üresin'in, 2 av tüfeğinden birini balkon demirine, diğerini ise balkon demirinin yanından geçen dut ağacının dalına monte ettiği, her iki tüfeğin tetiklerine ip bağladığı, daha sonra doldurduğu tüfeklerin emniyetini açtıktan sonra tüfeklerin karşısına geçerek ipleri çekip intihar ettiği tespit edildi. Polis, tüfeklerden birinin ateş aldığını, diğerinin ise tetiği düşmesine rağmen ateş almadığını ve monte edildiği yerden düştüğünü belirledi. Üresin'in cenazesi Karaseki Köyü'nde toprağa verilecek.


Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :