Adana'da Başbakan Erdoğan izdihamı

Adana'da Başbakan Erdoğan izdihamı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 75 ayrı tesisin açılışına ve 'TOKİ Anahtar Teslim Töreni'ne katılmak üzere geldiği Adana'da, vatandaşların sevgi gösterileriyle karşılaştı.

ğur Mumcu Meydanı'nda gerçekleştirilen törene yoğun ilgi gösterilirken, etkinliğe katılanlar polis tarafından didik didik arandı. Kadınların çanta ve yanlarında getirdikleri poşetleri büyük bir dikkatle inceleyen polis, erkeklerin de üzerini ve paçalarını kontrol etti.

Yoğunluk nedeniyle alanda zaman zaman izdiham yaşanırken, kadın ve çocukların yanı sıra yaşlılar da ezilme tehlikesi atlattı. Polis, rahatsızlanan ve fenalık geçirenleri alandan çıkartıp, bölgede hazır bekletilen '112 Acil Servis'
ekiplerine yönlendirerek, burada ilk müdahalelerinin yapılmasını sağladı.

Toplu Açılış ve TOKİ Anahtar Teslim Töreni'nin yapıldığı Uğur Mumcu Meydanı'nın hemen yan tarafından bulunan bir binaya asılan ve üzerinde; 'Sayın Başbakanım, Almanya'dan Geldim. Kahve İçmeye Beklerim' ifadesinin yer aldığı pankart, dikkat çekti. Tören alanının girişinde bir genç, hazırlamış olduğu dövizle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi. Söz konusu dövizde, "Sayın Kılıçdaroğlu, Senin Siyasetine +12'den Küçük Olanlar Bile İnanmıyor" yazılı olduğu görüldü.

Tören alanında AK Parti'liler de hummalı bir çalışma gerçekleştirdi. Açılışa katılanlarla birebir sohbet eden partililer, onları AK Parti'ye üye olarak kaydetti. Alanda bulanan bir genç kız ise, üzerine giydiği ve üzerinde Başbakan Erdoğan ile 'Sensiz Asla' ifadesinin yer aldığı tişörtüyle ilgi topladı.

İHA

Etiketler :