Adana'da pompalı tüfek dehşeti: 1 ölü

Adana'da pompalı tüfek dehşeti: 1 ölü

Adana'nın Ceyhan ilçesinde kimliği belirsiz kişi veya kişiler pompalı tüfekle aynı aileden 1 kişiyi öldürdü, 2 kişiyi de yaraladı.

Edinilen bilgiye göre Şahinözbilen Mahallesi Akşemsettin Sokak'taki olay dün akşam meydana geldi. Kimliği belirsiz kişiler 80 FS 617 plakalı araçla, İsmail Tuna'nın (51) işlettiği elektirikçi dükkanına geldi. Burada Tuna ile kimliği belirsiz kişiler arasında tartışma çıktı. Nedeni bilinmeyen tartışma büyüyünce İsmail Tuna'nın Kardeşi Güllü Tuna (48) ve yeğenleri Oğuz Tuna da (18) olay yerine geldi. Saldırganlardan biri pompalı tüfekle İsmail Tuna ve yeğeni Oğuz Tuna'nın üzerine sokak ortasında ateş açtı. Diğer kişiler ise Güllü Tuna'ya sopa ile saldırdı. Saldırganlar olay yerinden geldikleri araçla kaçtı.

Yaralılardan Güllü Tuna ve Oğuz Tuna hemen ambulansla Ceyhan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Saldırıda ağır yaralanan İsmail Tuna ise Adana ÇÜ Balcalı Hastanesi'ne sevk edildi. İsmail Tuna burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, diğer yaralıların Ceyhan Devlet Hastanesi'ndeki tedavileri sürüyor.

Güvenlik görevlileri olay yerinde pompalı tüfeğe ait 8 adet fişek bulundu. Ceyhan Emniyet Müdürlüğü Cinayet masası ekipleri zanlıları yakalamak için ilçede geniş çaplı operasyon başlattı.

Etiketler :