Adapazarı’ndaki silahlı saldırının iki şüphelisi tutuklandı

Adapazarı’ndaki silahlı saldırının iki şüphelisi tutuklandı

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde bir kişinin büfede ayağından vurulmasına ilişkin gözaltına alınan 17 yaşındaki iki şüpheli tutuklandı. Şüphelilerin İstanbul’da da benzer bir suça karıştığı tespit edildi.

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde büfede bir kişinin ayağından tabancayla vurulmasına ilişkin gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.

İlçede 22 Haziran'da M.A.K'nin, M.S'ye ait büfeye motosikletle gelen kişilerce ayağından vurulmasına ilişkin İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçti.

Yapılan teknik ve fiziki çalışma sonucunda ekipler, şüpheliler E.K. (17) ile İ.K'yi (17) düzenledikleri operasyonla yakaladı.

Gerçekleştirilen aramada ruhsatsız tabanca, 9 fişek, kask, yüz maskesi ve eldiven ele geçirildi.

Ayrıca ekipler, şüphelilerin 11 Mayıs'ta İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde Ö.A'nün silahla yaralandığı olayın da zanlıları olduğunu belirledi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.