ADD'nin Başına Çölaşan Geçiyor

ADD'nin Başına Çölaşan Geçiyor

Ergenekon sanığı Şener Eruygur’dan görevi devralması için ADD’li yöneticiler tarafından Tansel Çölaşan’a teklif götürüldüğü öğrenildi.

Danıştay cinayeti sonrasında hedef saptırarak, tanık olmadığı bir eylem için, hiçbir dayanağı olmadan TV kameraları karşısına çıkıp, “Saldırgan ‘Allah’ın elçisiyiz, askeriyiz’ diyerek odadan içeri girdi, saldırı türban kararından ötürü” diyen eski Danıştay üyesi Tansel Çölaşan ADD’nin başına getiriliyor.

 

Aslan Değirmenci’nin haberi

 

ÇÖLAŞAN YALANLAMADI

Ergenekon sanığı Şener Eruygur’dan görevi devralması için ADD’li yöneticiler tarafından Tansel Çölaşan’a teklif götürüldüğü öğrenildi. Teklifi kabul ettiği ve delegeler ile görüşmeye başladığı öğrenilen Tansel Çölaşan, Vakit’in sorularından kaçarken, eşi gazeteci Emin Çölaşan iddiaları yalanlamadı. Vakit’e açıklamalarda bulunan Emin Çölaşan, “Ben bu işin dışındayım. Bir şeyler oluyor ama buna cevap vermek doğru olmaz. Ne oluyor bitiyorsa hep birlikte göreceğiz” dedi.

ADD DOĞRULADI

ADD Genel Sekreteri İzzet Polat Ararat ise Vakit’e yaptığı açıklamada, “Haziran başında 11. Olağan Genel Kurulumuz var. Evet kendisi kısmet olursa ve delegeler ‘evet’ derse ADD’nin yeni başkanı olacaktır” dedi.

VAKİT

Etiketler :