Adıyamanlılar yat gezisiyle ‘Yaz’a merhaba’ dedi

Adıyamanlılar yat gezisiyle ‘Yaz’a merhaba’ dedi

Adıyaman Kültür Turizm Derneği, bu yıl ikincisini gerçekleştirdiği yat gezisiyle ‘Yaz’a Merhaba’ dedi. Geziye çok sayıda Adıyamanlı aileleriyle birlikte katılarak boğaz turu yaptı.

Merkezi İstanbul Bostancı’da bulunan Adıyaman Kültür Turizm Derneği, bu yıl ikincisini gerçekleştirdiği yat gezisiyle ‘Yaz’a Merhaba’ dedi. Geçen yıl başlattığı ve bu yıl geleneksel hale getirdiği yatla boğaz gezisine çok sayıda Adıyamanlı aileleriyle birlikte katıldı.

4 Haziran Cumartesi akşamı Kabataş ve Üsküdar iskelelerinden hareket eden özel yatla boğazın eşsiz manzarasını seyrederek mehtaba karşı yemeklerini yiyen Adıyamanlılar, karanlığa renk katan boğaz ışıklarını da keyifle izleme imkanı buldular.

Gezide kısa bir konuşma yapan dernek başkanı Zeynel Fırat, tüm davetlilere göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ederek, maddi ve manevi olarak destek bulunmaları çağırısında bulundu.

Konuşma ve yemeğin ardından davul zurna eşliğinde halaylar çekildi, birbirlerini uzun zaman göremeyenler bol bol sohbet etme imkanı buldular. 

dsc04614.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.