Adli Tıp'ta hırsızlık

Adli Tıp'ta hırsızlık

Adli Tıp'ın merkezinde hırsızlık... Ölen MİT'çi Kaşif Kozinoğlu'ndan alınan örneklerin de aynı yerde olması, 'Ya değiştirildiyse?' paniği yarattı

Adli Tıp Kurumu'nun Yenibosna'da bulunan merkezinde önceki gün ilginç bir soygun gerçekleşti. Kritik davaların, cinayetlerin, şüpheli ölüm olaylarına ait çok önemli delillerin bulunduğu Kimya İhtisas Daire Başkanlığı'na elinde metal metre ve bazı malzemelerle gelen 30 yaşlarındaki kişi, "Çabuk burayı boşaltın, silikon sıkıp su sebili takacağım" dedi. 
 
DEĞERLİ EŞYALARI ÇALDI 
Elini kolunu sallayarak güvenlikten geçen kimliği meçhul kişi, önce Kimya İhtisas Daire Başkanı Doç. Dr. Mahmut Aşırdizer'in odasına girdi. Doç. Dr. Aşırdizer'i odadan çıkarttı ve bir süre içeride yalnız kaldı. Masadaki ve ceketinin cebindeki cüzdan, cep telefonu gibi eşyalarını aldı. Ardından laboratuvara yöneldi. Aynı yöntemle çok titiz teknik incelemeleri yapan uzman personeli de dışarıya çıkardı. Bir süre yalnız kaldıktan sonra ayrılırken masalardaki eşyayı alarak olaya hırsızlık süsü verdi.
 
POLİS HIRSIZI ARIYOR 
Ancak geçtiğimiz günlerde cezaevinde şüpheli bir şekilde ölen MİT'çi Kaşif Kozinoğlu'nun vücudundan alınan kan, doku ve saç teli örneklerinin çalınması ihtimali Adli Tıp çalışanlarını sarstı. Kozinoğlu'nun kan, doku ve saç teli örneklerinin bulunduğu dosyanın başka bir örnek dosyasıyla değiştirmiş olabileceği de ihtimaller arasında. Çünkü Morg İhtisas Dairesi'nde Kozinoğlu'ndan alınan hayati önemdeki numuneler, Kimya İhtisas Dairesi'ne getirilmişti. Polis, meçhul hırsızı tespit edebilmek 
için kamera görüntülerine el koydu.
 
BABAM KALP HASTASI DEĞİLDİ
Özel Kozinoğlu, "Babamın kalbiyle ilgili hiçbir rahatsızlığı yoktu. Öyle iddia edildiği gibi 'uzun süreli spor ve ağır spor nedeniyle öldü' iddiaları da asla gerçeği yansıtmıyor" demişti.
 
TAKVİM
 


 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum