Adnan Oktar Fethullah Gülen için neler söyledi?

Adnan Oktar Fethullah Gülen için neler söyledi?

Adnan Oktar, Gülen cemaati lideri Fethullah Gülen'le aralarının nasıl olduğunu anlattı. Adnan Oktar Fethullah Gülen'le aralarını bozmaya çalışanlar olduğunu savundu.

 

Habertürk gazetesi yazarı Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım'ın tahliyesinin ardından Gülen cemaati lideri Fethullah Gülen'i arayarak "Beni siz mi tutuklattınız?"iddiasını yorumlayan Adnan Oktar çarpıcı ifadeler kullandı.

Adnan Oktar basının Fethullah Gülen'i daha önce merhum başbakan Necmettin Erbakan'a karşı kullandığını ifade ederek, şimdi de Gülen'i kendilerine karşı kullanmaya kalkışıldığını kaydetti.

Adnan Oktar, "Fethullah Hoca beni sever, ben de Fethullah Hoca'yı çok severim. Hem de nasıl bir sevgi. Bizim için Fethullah Hoca, 'Müslüman cemaatler içinde en mükemmel faaliyeti yapan onlar' diyor" ifadesini kullandı. 

FETHULLAH GÜLEN 'KAHTANİ'DİR

Fethullah Gülen'in sahte mehdilere dikkat çektiğini kaydeden Adnan Oktar, "Fethullah Hoca ile cemaati mehdi bilinir, ama Fethullah Hoca mehdi değil kahtanidir. Ahir zamanda Mehdi'ye yardımcı olacak kişidir. Bu bir sırdı, bana söylettiniz" sözlerini kullandı.

NOT:Siz değerli okurlarımızı koruma için bu haberi yoruma kapattık! Adnan Oktar'ın avukatları açtığı davalarla polisleri, hakimleri bezdirmiş durumdalar. Hemen her habere, her yoruma dava açar hale geldiler. Sizler de mahkeme köşelerinde sürünmeyin, gereksiz tazminatlar ödemeyin diyekoyduğumuz bu yasağı anlayışla karşılayacağınızı umuyoruz.

Habername : editör

 

Etiketler :