Afişe edildi

Afişe edildi

Kılıçdaroğlu'nun "Türbanı çözeceğiz" vaadi NTV'de tartışıldı. Ama bir eksikle. CHP adına konuşacak olan Muharrem İnce telefona çıkmayınca, 'yakınları duyuyorsa' anonsu yapıldı.

 

 

 

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun mitinglerde "Türban sorununu çözeceğiz" söylemiyle gündemde yeniden üst sıralara tırmanan konu, Başbakan Erdoğan'ın yanıtıyla yeni bir boyuta taşındı. MHP ile birlikte geçmişte türban konusunda yasa değişikliği yaptıklarını hatırlatan Erdoğan, şöyle konuştu: "CHP ve MHP çözümden yanaysa referandumdan sonra türban sorununu çözebiliriz. Bizim türban konusundaki tavrımız belli, sanırım MHP de tavrını değiştirmez. CHP de çözümden yanaysa beklemeye gerek yok, 12 Eylül'den sonra adım atabiliriz."

CHP'Lİ İNCE YAYINA ÇIKMADI

Bu açıklamaları ve CHP'nin yaklaşımını parti temsilcileriyle gazeteciler NTV canlı yayınında değerlendirdi. MHP adına MHP Genel Sekreteri Cihan Paçacı, AK Parti adına ise Grup Başkanvekili Bekir Bozdağ konuştu. CHP adına NTV'ye daha önceden bağlanma sözü veren Grup Başkanvekili Muharrem İnce'ye ise program devam ederken ulaşılamadı. Programın sunucusu Oğuz Haksever, Muharrem İnce'ye ulaşamadıklarını duyururken "Arkadaşlarımız Sayın Muharrem İnce'nin önceden arayıp mutabık kaldığımız ve anlaştığımız telefon numarasını halen arıyorlar. Eğer bir yakını duyarsa bu yayını telefonu açmasını rica ediyoruz. Bu yayına katılmaları için" çağrısında da bulundu.

Etiketler :