Afyonkarahisar'da cep telefon hırsızlığı güvenlik kamerasına yansıdı

Afyonkarahisar'da cep telefon hırsızlığı güvenlik kamerasına yansıdı

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde bir iş yerinden cep telefonu çalan zanlı, polisin güvenlik kamerası görüntülerini incelemesi...

AFYONKARAHİSAR (AA)- Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde bir iş yerinden cep telefonu çalan zanlı, polisin güvenlik kamerası görüntülerini incelemesi sonrası yakalandı.

Ece Mahallesi İstasyon Caddesi'nde cep telefonu ve aksesuarları satılan iş yerinin sahibi Fethi Çakallı, vitrindeki telefonlardan birinin yerinde olmadığını fark etmesi sonrası güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi.

Kayıtlarda, telefon satın almak istediğini söyleyerek iş yerine gelen bir kadının kendisinin diğer müşterilerle ilgilendiği sırada vitrindeki telefonlardan birini cebine koyduğunu gören Çakallı, durumu polise bildirdi ve şikayetçi oldu.

Görüntülerini inceleyen polis, zanlıyı kısa sürede yakaladı.

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, müşteri olarak iş yerine gelen kadının vitrinden çıkarılan cep telefonlarından bir tanesini esnafın başka müşterilerle ilgilendiği sırada kendi telefonunun altına bir telefonu yerleştirip cebine koyması ve iş yerinden uzaklaştığı görülüyor.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.