AGİAD Spor kadrosunu güçlendiriyor

AGİAD Spor kadrosunu güçlendiriyor

ADANA Büyükşehir Belediyesi AGİAD Spor, ABD'li oyuncu Andrea Gardner ile anlaşarak sözleşme imzaladı ve kadrosunu güçlendirdi.

Türkiye Kadınlar 2. Basketbol Ligi'nde şampiyonluk mücadelesi yapan Büyükşehir Belediyesi AGİAD Spor'un yeni transferinin imza törenine Büyükşehir Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili Mustafa Tuncel de katıldı.

Törende konuşan Tuncel, Büyükşehir Belediyespor olarak AGİAD Kadın Başketbol takımına sponsor olduklarını anımsatarak, "İnşallah bu yıl bir üst lige çıkacağız ve orada da yolumuza devam edeceğiz. AGİAD ismini bundan sonra da kullanacağız. Basketbol futboldan sonra en popüler spor dalı. Biz de elimizden gelen desteği veriyoruz. Şimdi geçmişi başarılarla dolu bir sporcu transfer edildi. Bundan büyük mutluluk duyuyoruz." dedi.

Adana Büyükşehir Belediyesi AGİAD Spor Kulübü Başkanı Mehmet Işıkay da çok zorlu bir ligde mücadele ettiklerini belirtti. Her takımın kadrosunu güçlendirdiğini ve iddialı takım sayısının çoğaldığını ifade eden Işıkay, kendilerinin de Gardner ile daha güçlü olduklarını söyledi. Işıkay, "Sayın Mustafa Tuncel'e takımımıza ve Adana sporuna yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

Konuşmaların ardından Andrea Gardner kendisini 2 yıllığına Büyükşehir Belediyesi AGİAD Sporlu yapan sözleşmeyi imzaladı. Tuncel, Gardner'e başarılar diledi.

İmza törenine Büyükşehir Belediyesi AGİAD Spor'un Genel Menajeri Mahir Boydak da katıldı.

ANDREA GARDNER KİMDİR

1979 yılı Washington doğumlu olan Andrea Gardner, WNBA kariyerine 2002 yılında Utah Starz takımında başladı. WNBA'de çeşitli takımlarda oynayan Gardner, Avrupa'da İsrail, Fransa, Güney Kıbrıs, İtalya ve Yunanistan'ın çeşitli takımlarında oynadı. Türkiye'de de Fenerbahçe, Çankaya Üniversitesi ve Samsut Basket takımlarının formasını giyen 1.91 boyundaki oyuncu pivot pozisyonunda oynuyor.

Andrea Gardner, Fenerbahçe'de lig ve kupa şampiyonluğu yaşadı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :