AHLAKSIZ PROGRAMA SERT TEPKİ!

AHLAKSIZ PROGRAMA SERT TEPKİ!

Maneviyatçı gençlerin bir araya gelmesiyle sanal alemde faaliyet gösteren GenclikGeliyor adlı Mail Grubun'dan, kanald televizyonunda yayınlanan "ÇOK GUZEL HAREKETLER BUNLAR" adlı programa sert tepki geldi

Maneviyat

çı gençlerin bir araya gelmesiyle sanal alemde faaliyet gösteren GenclikGeliyor adlı Mail Grubun'dan, kanald televizyonunda yayınlanan "ÇOK GUZEL HAREKETLER BUNLAR" adlı programa sert tepki geldi.

GenclikGeliyor Mail Grubu, söz konusu programı ahlaksızlıkla suçlayarak uyelerini ve türk kamoyunu  program hakkında sorumluluk duymaya davet etti.

Grup, üyelerine göndermiş olduğu mailde şu ifadelere yer verdi;


 


AHLAKSIZLIK DİZBOYU!..
 
 
 
 
BU AHLAKLIZLIĞA DUR DİYELİM!..
 
 

Kanal D’nin gözde programlarından olan “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı program, belden aşağı ve müstehcen skeçleri ile adeta böyle rezalet mi olur dedirtiyor...

 

22 kişiden meydana gelen genç bir ekip tarafından yazılan skeçlerle sunulan gösteride, Yılmaz Erdoğan da salondaki izleyiciler ile birlikte genç oyuncuların skeçlerini yorumluyor ve notlarını veriyor.

Türk televizyonları’nın yozlaşma ve ahlaksızlaştırma yarışına girdikleri bir dönemde, tiraj  rekabetinden sonra şimdi de programlar aracılığıyla ahlaksızlaştırma yarışına giren Doğan Medya Grupları gün geçmiyor ki, yeni bir ahlaksızlığa imza atmış olmasın. Bu basın grupları şerde ve ahlaksızlıkta yarış mantığını uygulamada bir birlerinden daha mahir olmak için ellerinden geleni yapıyorlar.

Son olarak Kanal D Televizyonun da geçen hafta 04.03.2010 Pazar günü yayınlanan “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı programda rezalet üzerine rezalet yaşandı.

Programdaki ahlaksız sahneler ve belden aşağı müstehcen konular kendisini “irite” etmekle kalmayıp cinselliği erken yaşlara çeken yönlendirmeleriyle adeta  “Bu kadar ahlaksızlık olmaz” dedirtti.

Bu tür yayınları, çocukların kontrolsüz bir şekilde seyretmesi, çocukların cinsellikle çok erken yaşlarda tanışmasına neden olmakla beraber, her türlü ahlaksızlığı da meşru göstermektedir.

Kimlik arayışında ki gençlere, ahlak dışı rol modelleri öneren “Çok Güzel Hareketler Bunlar” v.b   programlar, toplumu yozlaştırmaya çalışmak isteyenlerin fantezilerinden başka bir şey değildir. Bunlar ancak ve ancak şeytani düşüncelerin ürünüdür.

RTÜK'ün bu tür programlara karşı duyarlı olması  için, “Acaba daha kaç gencin potansiyel bir ahlaksız ya da kurban olması gerekiyor?” Sorularına neden oluyor.

Aile mahremiyeti’nin alenen afişe edildiği “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı program, bizi biz yapan temel değerlerimiz olan İNANCIMIZA, geleneksel ÖRF ve ADETLERİMİZE uymadığı genel TOPLUM KANAATİDİR. Ailemiz ve bilhassa gençlerimiz üzerinde ahlaki bir çöküntüye sebebiyet veren bu programı protesto etmek her sorumlu vatandaşın görevidir.

Bu ahlaksız programın yayından kaldırılması için tüm üyelerimizi ve Türk kamuoyunu sorumluluk duymaya davet ediyor ve gerekli şikayetlerin yetkili tek organ olan,  Radyo ve Televizyon yayınlarının yönetmeliklere göre yapılmasını düzenleyip denetleyen, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK)’na bildirilmesini temenni ediyoruz.

Şikayetler doğrultusunda programın yayınlandığı kanala uyarı ya da program durdurma cezası verilebilir.

 

BU AHLAKSIZLIĞA TEPKİSİZ KALMA!..

 

 Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Şikayet Hattı :

 

 
Tel : 0 (312) 297 50 00
 
 
 
İLETİŞİM MERKEZİ
 
444 1 178
 
 
 
 
 

" SANAL ALEMİN EN KALİTELİ MAİL GRUBU "
 
AHLAKLI VE ERDEMLİ BİR GENÇLİK İÇİN

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :