Ahmet Çakar'ı kim tehdit etti?

Ahmet Çakar'ı kim tehdit etti?

Ahmet Çakar bir şeyler mi, ne diyormuş? Şununla bi görüş lan bu ne oğlum"

Ahmet Çelebi’ye sorgusu sırasında “02.04.2011 günü spor yorumcusu Ahmet Çakar’ın örgüt hakkında konuşması nedeniyle tehdit edilmesi” başlığıyla sorular da yöneltildi.

“Spor yorumcusu Ahmet Çakar’ı tehdit ettiniz mi?” şeklindeki soruyla birlikte Çelebi’ye Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz’la yaptığı telefon konuşması şöyle hatırlatıldı:

Milliyet'in haberine göre, Ahmet Çakar “Ahmet’in ‘berabere kaldık’ (Fenerbahçe:0-Bursaspor:0 maçını kast ettiği anlaşılmıştır) dediği, Mecnun’un ‘Kim berabere kaldı biz yendik oğlum, hatırlamıyorsun galiba’ dediği, Ahmet’in ‘İki sevinci bir arada yaşamadım yani’ dediği, Mecnun’un ‘Ahmet Çakar bir şeyler mi, ne diyormuş? Şununla bi görüş lan bu ne oğlum. Geçen hafta yok şeyi ‘Kuddusi Müftüoğlu Buca’yı şey yaptı, Sivas’ı çıkardı bu hafta işte Fener’i yaktı.’ dediği tespit edilmiştir.

(20,03.2011 günü oynanan Bucaspor:0 Sivasspor:4 müsabakasında Kuddusi Müftüoğlu’nun görev aldığı, 03.04.2011 günü oynanan Fenerbahçe:0-Bursaspor:0 müsabakasında da aynı hakemin görev yaptığı tespit edilmiştir.) Ahmet Çelebi’nin, Ahmet Çakar’la görüşme yapmadığını söylemesi üzerine Çelebi’nin önüne Çakar’a 3 Nisan 2011’de gönderdiği “Müsait olduğunda arar mısın?” yazılı mesaj konuldu.

Çakar, Çelebi’ye geri döndü. İkili arasında geçen konuşma ise sorgu tutanağına şöyle yansıdı: “Ahmet Çelebi’nin ‘şeylere, giriyorsun abi, bizim bizi yani bizim bu dönemde hakemlerden dilimiz yandığı kadar kimseden dilimiz yanmadı’ dediği, Ahmet Çakar’ın ‘Kapat, Ahmet kapat, kapat konuşuyoruz sonra tamam anladım ne demek istediğini tamam kardeşim. Tamam rahat ol’ dediği tespit edilmiştir.” Ahmet Çakar’ı tehdit etmediğini söyleyen Ahmet Çelebi, aralarındaki ilişkiyi da “abi-kardeş ilişkisi” olarak nitelendirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.