Ahmet Davutoğlu böyle karşılandı

Ahmet Davutoğlu böyle karşılandı

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu hafta sonu tatilini geçirdiği Şavşat İlçesi’nden geldiği Artvin il merkezinde vatandaşların sevgi gösterileri ile karşılandı. Bazı vatandaşlar Davutoğlu'na, “Sayın Başbakanım hoş geldiniz” diye seslendi.

 
Şavşat İlçesi’nden eşi Sare Davutoğlu ile birlikte Artvin’e gelen Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu için valilik önünde karşılama töreni düzenlendi. Makam aracında bir süre telefonla görüşen Davutoğlu’nun eşi Sare Davutoğlu araçtan inerek yöresel kıyafetli kız ve erkek çocuklardan çiçekleri aldı.
 
ALLAH'IN TAKDİRİ
 
Telefonla görüştükten sonra araçtan inen Davutoğlu’nu Artvin Valisi Kemal Cirit, Alay Komutanı Albay Mustafa Çelik, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Ak Parti Artvin Milletvekili İsrafil Kışla ile vatandaşlar karşıladı. Çiçek veren çocukları öpen Davutoğlu, daha sonra da vatandaşlarla tokalaştı. Bu sırada bazı kişiler Davutoğlu'na, “Sayın Başbakanım hoş geldiniz” diye seslendi. Davutoğlu'nun ise 'Allah'ın takdiri' dediği duyuldu.
 
Halk oyunları gösterisi sonrasında folklörcülerle hatıra fotoğrafı çektiren Davutoğlu için alkış tutanlar, “Artvin seninle gurur duyuyor” sloganları attı.
 
ÇOCUKLARI SEVDİ, OZANIN SÖYLEDİĞİ MANİYİ DİNLEDİ
 
Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe'yi ziyaretinde Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'na serander maketi hediye edildi. Belediye çıkışında karşılaştığı çocukları seven Davutoğlu kucağına aldığı küçük bir çocuğu öptü. Bu sırada halk ozanı Aşık Gülhani'nin söylediği maniyi dinleyen, ardından da onunla sohbet eden Davutoğlu, AK Parti Artvin İl Başkanlığı ziyareti sonrasında helikoperle Bayburt'a hareket etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.