Ahmet Hakan Balyoz'a ikna olmuyor!

Ahmet Hakan Balyoz'a ikna olmuyor!

Ahmet Hakan: En kanlı darbenin belgelerini yok etmeyen Çetin Doğan paşa tımarhaneye kapatılmalı..

BALYOZ'A İKNA OLAMIYORUM

Bu aramada ortaya yeni “şok” belgeler çıktı. Cami bombalamalar, fişlemeler, ölümfermanları falan...
Yeni belgelere bakarak “Balyoz Darbe Planı”na kesin ikna olmam, “Tatmin oldum” demem gerekiyor.
Ama olmuyor, olamıyor.
Çünkü kahrolası sorular var beynimi kemiren.
İşte onlardan birkaçı...

-  BİR: Cumhuriyet tarihinin en sert, en kanlı ve en vurucu askeri darbesini planlayanadamların, sağa sola bu denli çok belge ve kanıt bırakmalarını anlayamıyorum.

-  İKİ: Hadi diyelim ki darbeciler, biraz saf oldukları için her türlü belge ve kanıtı sağa sola sıkıştırdılar. Peki bunca fırtınanın ardından o darbe planlarının en azından yakılarak yokedilmesi gerekmez miydi? Ne iş?


-  ÜÇ: Plan çökmüş, işin içindeki bütün subaylar zor duruma girmiş, “bir numara” bilepaniğin doruklarında... Ama buna rağmen darbe planları, Donanma Komutanlığı’ndaki bir istihbarat subayının odasının zemin karolarının altında tutuluyor/tutulabiliyor. Ne iş?

-  DÖRT: Özel Yetkili Savcı, Donanma’ya baskın yapıyor ve bu baskında yeni kanıtları eliylekoymuş gibi buluyor/bulabiliyor? Yine soruyorum: Ne iş?

-  BEŞ: Cami bombalamak gibi deli saçması planlarını bile kamuoyundan saklamaktan acizadamlar, nasıl olacak da Cumhuriyet tarihinin en kanlı, en sert ve en vurucu askeridarbesini yapacak? Aklım kesmiyor.

BUNLARI TIMARHANEYE KAPATMALI

Ama benim aklımın yattığı bir şey var:
Eğer bu “Balyoz Darbe Planı” ile ilgili ortaya atılan iddiaların tümü doğru ise...
Yapılması gereken şey şudur:
Başta General Çetin Doğan olmak üzere bu planın içinde olan herkesi, hem “Bu çağda bu denli fantastik bir darbe planına akıllarını yatırdıkları”, hem de yeryüzünün en sersemdarbecisi oldukları gerekçesiyle...
Acilen tımarhaneye sevk etmemiz gerekir.

Hürriyet
 

Etiketler :