Ahmet Reyiz Yılmaz SERT Esti

Ahmet Reyiz Yılmaz SERT Esti

Milliyetçi Muhafazakar Oluşum Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz yine zehir zemberek.. MHP- AKP- ABD VE Çuvalcı General Koalisyonu'na çok sert çıktı..

Milliyetçi Muhafazakar Oluşum Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz; MHP- AKP- ABD ve Çuvalcı General üçlüsü için utanç verici bir tablo dedi. Yılmaz çok sert çıktı..

İşte Ahmet Reyiz Yılmaz'ın AKP'yi ve MHP'yi çileden çıkaracak o konuşması;

Yılmaz, 2003 yılında Türk askerinin başına Irak’ta çuval geçiren Amerikalı General Ray Odierno ile geçen Çarşamba günü Amerikan Elçiliğinde beraber yemek yiyen MHP Gurup Başkan Vekili Oktay VURAL ve Hükümet temsilcilerini çok sert bir dille eleştirdi.. .

BU BİR UTANÇ TABLOSUDUR…

"Sadece yemek yiyip, kadeh mi kaldırdınız ? Yoksa madalyada taktınız mı? Yazıklar olsun. Haysiyet yoksunu bu adamın benim ülkeme girişine kim nasıl izin verir. Maaşlarınızı ödeyen bu millete hiç mi saygınız yok? Çuval için Madalya da taksaydınız. Hatta zil takıp oynasaydınız... 

Yemek rezaletini milletime açıklayın. Bakalım Bahçeli ne hikaye anlatacak ? Takkeler düştü kel göründü. Ama daha çok takkeler düşecek ve ne keller görünecek. Bu milletten aldığınız her oy ve her kuruş kursağınızda kalır. Kuldan utanma kalmadı ise Allahtan korkun. Milletimin onurunu ayaklar altına alan ve askerin başına 2003 yılında çuval geçiren haysiyet yoksunu ve henüz iki ayağı üzerine ayağa kalkmayı becerememiş birisi ile MHP temsilcisi Oktay VURAL, CHP temsilcisi onur ÖYMEN ve Hükümeti temsilen Beşir ATALAY neyin onuruna yemek yediler?

Yoksa milletime yapılan hakaret çok hoş bir şeydi de biz mi anlayamadık ? Ayıptır bu milletin vergileri ile maaş alıyorsunuz. Millete olan saygınızı kaybettiniz en azından Yediğiniz ekmeğe karşı saygı duyun hiç olmazsa.

Görülen açıktır ki her üç partide aynı kafaya Amerika ve İsrail çıkarlarına kayıtsız ve şartsız hizmet etmektedir. Bu tablo ve milletime hakaret eden bu General ile aynı masada yemek yemenin başka izahı olamaz. MHP ve CHP belli ki iktidarın AKP politikalarından geçtiğini iyi anlamışlar. Bu yolla Milletime hakaret eden bu General ile adeta emir eri görüntüsü altında kalmaları acı ve utanç vericidir. Bu tablo Türkiye de siyasetin ve siyasi partilerin ne acınacak hale geldiğinin de resmidir.
Düşün milletin yakasından artık. Bu millet size haddinizi bildirecektir. MHP-CHP ve AKP milletle dalga geçmekten vazgeçmeliler.

Bahçeli sözde Milliyetçilikle Türk milliyetçiliği üzerinde kurduğu sinsi ABD ve İsrail işgalini millete açıklamak zorundadır. Bu yemek Bahçeli tarafından Müslüman Türk milletine izah edilmelidir.

Devlet Bahçeli milliyetçiliğin kitabını yeniden yazmanın başarısını göstermiştir. Demek ki Milliyetçilik şimdiye kadar Öcalan’ ın idamını ertelemek, Ahmet Türk ile ve diğer DTP ‘lilerle sarmaş dolaş olmak, Çin de Selahattin Demirtaş ile göbek atmak ve son olarak da Müslüman Türk milletinin üniformasını taşıyan Askerimin başına çuval geçiren Amerikalı Generalle Amerikan Büyük Elçiliğinde kadeh kaldırmakmış. Bir de bunları yapıp utanmadan Ahmet Reyiz Yılmaz’ a İsrail ajanı demek Milliyetçilik oluyormuş. Şunu anladık ki, sadece insanların hormonal dengesi değil fikirlerinde hormonal dengesi ile oynanabiliniyormuş. Devlet Bahçeli ve MHP ‘ si bu ülkede bunu başarmıştır."

Etiketler :