AİLE İÇİ İLETİŞİM DERNEĞİ KADINLAR GÜNÜ PROGRAMI

AİLE İÇİ İLETİŞİM DERNEĞİ KADINLAR GÜNÜ PROGRAMI

Merkezi Ankara’da bulunan Aile İçi İletişim ve Toplumsal Sorunlar Derneği’nin Kadınlar günü programı Başkan Zeynep Göktaş’ın organizasyonu ile coşkuyla kutlandı.

Program, 10 Mart 2018 saat 13.00'de Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Aile İçi İletişim ve Toplumsal Sorunlar Dernek Başkanı Zeynep Göktaş, açılış konuşmasında “Bu özel ve anlamlı günde bizleri yalnız bırakmayan Prof. Dr. Kadirhan Sunguroğlu’na, konuşmacı avukat Yasemen Mergen Bayer, Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi psikolog yazar Esen Akdenizli Eryiğit Hocam'a, türküleriyle programa renk katan sanatçılarımız Deniz Ataş, Hasibe Temiz'e, Aile Danışman Uzmanı Hülya Çıtak Hanım'a, yaşam koçu danışmanımıza Ayşegül Özkonak Hanım'a, Neriman Badem'e,  siz değerli misafirlerimize, güzel sesiyle sunum yapan dostumuz Şafak Soy Bey’e, Konfederasyon başkanlarımıza, STK başkanlarımıza, Kardeş Dernek Başkanımız Kansere Gülümse Derneği Başkanı Selahattin Kaplan’a, dernek çalışanlarımıza derneğim ve yönetim adına teşekkür ediyorum,” dedi.

Zeynep Göktaş konuşmasında “Kadınlarımız öyle güçlü ki isterlerse bir eliyle beşik sallarken diğer eliyle dünyayı sallar, kadına dal verirsin ağaç yapar, ekmek, aş yapar, ev verirsin yuva yapar, kendisine değer veren erkeği baş tacı yapar. Kadın anadır, sevgilidir, eşdir, kadın fedakârdır, her çileyi çeker, kısacası kadın Allah’ın erkeklere emanetidir. Kadına saygı duymayan, ona şiddet uygulayan günahların en büyüğünü işlemiş olur çünkü ana da bir kadındır ve Hadis-i Şerif’te buydurduğu gibi cennet onların ayakların altındadır” dedi.

 

Derneğin Dünya Kadınlar Günü etkinliği dolayısıyla konuşmacı olarak katkı sağlayan Dr. K. SUNGUROĞLU’na, sunumda gönüllü olan Şafak Bey’e, programa katılan şehit eşi ve annesine de acılarını yüreğinde hissederek plaket takdim edildiği bildirildi. Toplantı müzik etkinliği ile renklerinken katılımcıların mutlulukları yüzlerine yansıdığı gözlerden kaçmadı. Desteklerinden dolayı tüm katılımcılara teşekkür eden Aile İçi İletişim ve Toplumsal Sorunlar Dernek Başkanı Zeynep Göktaş, bu anlamlı günde bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu, derneğin faaliyet ve çalışmalarına birlik ve bütünlük içinde devam ettiğini de vurguladı.

Aile İçi İletişim ve Toplumsal Sorunlar Derneği Ankara’da faaliyetlerine devam etmektedir.

 

 

 

Haber: Fatma ÇETİN KABADAYI

Aile İçi İletişim ve Toplumsal Sorunlar Derneği Balıkesir Temsilcisi

 

Otomatik alternatif metin yok.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.