AK Parti bu ankete güveniyor

AK Parti bu ankete güveniyor

Başabakan Yardımcısı Bülent Arınç bir haber kanalında katıldığı programda gazetecilerle gündemi değerlendirdi.. Arınç, parti olarak sık sık kamuoyu çalışması yaptırdıklarını söylerken son anket sonuçlarını paylaştı

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, partisinin oy oranlarına ilişkin, ''Biz yüzde 40'ların çok üstündeyiz, buna inanın''  dedi.

Bülent Arınç, CNN Türk televizyonunda canlı yayımlanan ''Ne Oluyor?'' programında gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. 

Arınç, bir gazetecinin muhalefet partilerinin referandumu, hükümete karşı bir güven oylamasına karşı dönüştürmeye çalıştığına ilişkin sözlerine 'halkın kafasına karıştırmaya gerek olmadığı'' karşılığını verdi.

Arınç, ''Partinizin sık sık kamuoyu yoklaması yaptırdığını biliyoruz, son rakamlar nelerdir?'' şeklindeki soruya karşılık, ''Seçimle ilgili biz 40'ların çok üstündeyiz, buna inanın. CHP açısından değerlendirdiğiniz de CHP, Sayın Deniz Baykal ile yüzde 20-22 bandına yerleşmişti. Kılıçdaroğlu'yla yüzde 25-26'ları gördü ama yüzde 30'ları 32'leri görmedi...'' dedi

Etiketler :