AK Parti Genel Başkanvekili Yıldırım, Aydos Kalesi ve Sultan Korusu'nun açılışında konuştu:

AK Parti Genel Başkanvekili Yıldırım, Aydos Kalesi ve Sultan Korusu'nun açılışında konuştu:

"Dünya nefesini tutmuş Türkiye'deki seçimi bekliyor. Niçin? Çünkü onların hedefinde Orta Doğu var, Doğu Akdeniz var, Balkanlar var, Kafkasya var, Anadolu toprakları var. 100 yıllık kuyruk acısı var"

İSTANBUL (AA) - AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, "Dünya nefesini tutmuş Türkiye'deki seçimi bekliyor. Niçin? Çünkü onların hedefinde Orta Doğu var, Doğu Akdeniz var, Balkanlar var, Kafkasya var, Anadolu toprakları var. 100 yıllık kuyruk acısı var." dedi.

Yıldırım, Sultanbeyli'de restorasyonu tamamlanan Aydos Kalesi ve Sultan Korusu'nun açılış töreninde, Sultanbeyli'nin tarihi bir gün yaşadığını söyledi.

Türkiye'ye karşı plan kuranlara tepki gösteren Yıldırım, Mehmetçik'in gece gündüz, yaz kış demeden milletin huzuru için nöbet tutarak düşmana göz açtırmadığını dile getirdi.

Sultanbeyli'nin 1980'li yıllarda çamur içinde olduğunu, insanların çizme giymeden yürüyemediğini anımsatan Yıldırım, ilçedeki tapu sorununu başbakanlığı döneminde çözdüklerini anlattı.

Aydos Kalesi'nin önemine değinen Yıldırım, "Aydos Kalesi, İstanbul'un fethini haber veren çok önemli tarihi yerdir. İşte bunu gün ışığına çıkarmak, Sultanbeyli'ye kazandırmak da bizlere nasip oldu." dedi.

Yıldırım, açılışı yapılan Sultan Korusu'nun da ilçenin yeşil alan miktarını artırdığına dikkati çekti.

- "AK Parti, milletin desteğiyle bugünlere geldi"

AK Parti'nin milletin desteğiyle bugünlere geldiğini ifade eden Yıldırım, "20 yıldır Cumhurbaşkanı'mızın liderliğinde milletimize, İstanbul'umuza, Sultanbeyli'ye hizmet etmenin bahtiyarlığını yaşıyoruz. Tam 15 seçim geçirdik. 15 seçimde de her seferinde dimdik yanımızda durdunuz ve sonuna kadar 'durmak yok, yola devem' dediniz ve bize yine görev verdiniz. Şimdi Mayıs 14, 100 gün var. 100 gün sonra yine sandık önümüze gelecek ve 15 seçimdir mindere çıkanlar, her seferinde tuş olanlara bir ders daha vermeye hazır mısınız? Sultanbeyli'de yeni bir rekor kırmaya var mısınız?" diye konuştu.

"Türkiye Yüzyılı"na yeni bir zaferle ilerleyeceklerini aktaran Yıldırım, şunları kaydetti:

"14 Mayıs'ta yapılacak seçimle ilgili dünya basınında, televizyonlarında diyorlar ki '2023'ün en önemli, en büyük olayı Türkiye'deki seçimdir.'. Dünya nefesini tutmuş Türkiye'deki seçimi bekliyor. Niçin? Çünkü onların hedefinde Orta Doğu var, Doğu Akdeniz var, Balkanlar var, Kafkasya var, Anadolu toprakları var. 100 yıllık kuyruk acısı var.

Bunu nasıl halledecekler? 'Recep Tayyip Erdoğan'ı eğer seçtirmezsek işte o zaman Türkiye'de hedefimize ulaşmış olacağız' diyorlar. Bu millet, Sultanbeyli, hanımefendiler bu seçimde onlara inat Cumhurbaşkanı'mızı tekrar rekor oyla seçmeye var mıyız? Bunlara hak ettikleri dersi hep birlikte verecek miyiz? O halde unutmayalım. Seçim 6+1 ile değil, 50+1 ile kazanılır."

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.