AK Parti İlçe Başkanlığı Binasına Silahlı Saldırı

AK Parti İlçe Başkanlığı Binasına Silahlı Saldırı

Beylikdüzü AK Parti İlçe Başkanlığı, kimliği belirsiz kişilerce molotofkokteyli ve ardından silahlı saldırıya uğradı.

Beylikdüzü AK Parti İlçe Başkanlığı, kimliği belirsiz kişilerce molotofkokteyli ve ardından silahlı saldırıya uğradı. Binadaki görevli polisin karşılık vermesi ile saldırganlar kaçtı.

*Gaziosmanpaşa'da da bir İETT otobüsü içindeki yolcular çıkartıldıktan sonra taşlandı.

*Ümraniye'de bir marketin önüne bırakılan ses bombası büyük bir gürültüyle patladı. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

Yakuplu 67. Sokak Numara 12'de bulunan AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanlığı binasına, saat 23. 00 sıralarında gelen maskeli 3 kişi, binanın girişine molotofkokteyli attı. Atılan molotofkokteyli yanmayınca bu kez binaya ateş açıldı. Bu sırada binanın önünd e görevli polis memuru saldırganlara tabancasıyla karşılık verdi. Bunun üzerine saldırganlar kendilerini bekleyen Tofaş marka bir otomobile binerek kaçtı. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, binanın camları kırıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, inceleme yaptıktan sonra saldırganların kimliklerini belirleyebilmek için binanın güvenlik kamera görüntülerini inceledi. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Kimliği belirsiz kişilerce binaya ateş edildiğinin ve "Yaşasın PKK" diye sloganlar duyduklarını belirten parti görevlisi Emrah Avcı, "Biz içerideyken dışarıda sesler duyduk, binanın güvenliğini sağlayan polis arkadaş da onlara karşılık verdi. " ifadelerini kullandı.

GAZİOSMANPAŞA'DA OTOBÜSÜ TAŞLADILAR

YSK'nın kararı ile bazı bağımsız milletvekili adaylarının adaylıklarının iptal edilmesini protesto etmek isteyen maskeli bir grup, Gaziosmanpaşa Karayolları Mahallesi'nde Beyazıt-Yunus Emre Mahallesi seferini yapan İETT otobüsünü durdurdu. Yolcuları indiren eylemciler, otobüsü taşladı. Sürücü, canını kurtarmak için otobüsü çalıştırıp hızla hareket ederek Gazi Polis Merkezi Amirliği'ne sığındı. Bölgeye çok sayıda ekip kaydırılarak, saldırganların yakalanması için çalışma başlatıldı.

ÜMRANİYE'DE MARKETE SES BOMBASI ATTILAR

Saat 00. 00 sıralarında Ümraniye Esenşehir Mahallesi Kürkçüler Caddesi üzerinde bulunan bir marketin önüne kimliği belirsiz kişi yada kişilerce bırakılan ses bombası büyük bir gürültüyle patladı. Patlamada sonrasında marketin camları kırıldı. Olay yerine gelen polis ekipleri markette bulunan güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye alırken, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.