AK Parti İstanbul İl Başkanı'ndan Büyükşehir Belediyesi'ne ziyaret

AK Parti İstanbul İl Başkanı'ndan Büyükşehir Belediyesi'ne ziyaret

İstanbul İl Başkanlığına yeni atanan Bayram Şenocak, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'ı makamında ziyaret etti

İSTANBUL (AA) - AK Parti İstanbul İl Başkanlığına yeni atanan Bayram Şenocak, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'ı makamında ziyaret etti.

Saraçhane'deki İstanbul Büyükşehir Belediye binasına gelen Şenocak'ı, Uysal karşıladı. Uysal'la makamında konuşan Şenocak, çıkışta basına açıklamada bulundu.

Şenocak, şunları kaydetti:

"(Belediye Meclis) Grubumuzu ziyarete geldik. Sayın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Uysal'ı ziyaret etmek istedik. Yeni dönem, yeni il başkanıyız. Büyükşehir belediye meclis üyesi arkadaşlarımızla da beraber, bundan sonraki süreçte, destek anlamında yanlarımızda olduğunu bir kez daha göstermek anlamında ziyaret ettik. Biz güzel projeleri yarın hep beraber daha iyi hayata geçirebilmek için birbirimize destek olacağız. Başarılı belediye başkanımız var. İnşallah bunu katlayarak, üst üste daha fazla zirveye taşıyarak, İstanbul halkımıza güzel hizmetler yapmaya biz de vesile olacağız."

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Uysal da şöyle konuştu:

"Büyükşehir Belediye Meclisi'nde AK Parti Grubu'nun Başkanı, AK Parti İstanbul İl Başkanıdır. Grup toplantısına normalde başkanlık edebilir. CHP Grubu'nun başkanı da CHP İl Başkanıdır. Göreve yeni başladı. Akabinde Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısına rast geldi. Grubumuzu ziyarete geldi. Sadece ziyarete değil, gruba başkanlık etmek için de aramızda olacak. Bugün geldi. Grup başkan vekilimiz olmadığı zaman da başkanımız adına gruba başkanlık yapıyor. Bu hem ziyaret hem tanışma AK Parti adına yeni bir değişim, yeni bir soluk, yeni bir heyecan. Grup başkanımız olarak da o heyecanı gruba da aktaracak."

Açıklamanın ardından Şenocak ve Uysal, İBB Meclisi AK Parti Grup Toplantısına katıldı. Şenocak'a, toplantıda İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grubu Başkanvekili Temel Başalan ve Uysal tarafından hediye takdim edildi.

Toplantı basına kapalı devam etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.