AK Parti Kayseri'de bir rekor kırdı

AK Parti Kayseri'de bir rekor kırdı

Yakaladığı üye sayısıyla rakiplerini kıskandıran AK Parti'de bir rekor da Kayseri'den geldi. AK Parti Kayseri İl Başkanı Ömer Dengiz Türkiye genelinde partiye kayıtlı üye sayısında rekor kırdıklarını açıkladı.

AK Parti Kayseri İl Başkanı Ömer Dengiz, "Partimizin Kayseri'de kayıtlı üye sayısı 187 bini geçti. Hedefimiz 10 gün içinde bu rakamı 200 bine çıkarmak" dedi.

AK Parti Kocasinan, Melikgazi ve Talas İlçe yönetim kurulları ortak toplantısı, İl Başkanı Ömer Dengiz yönetiminde parti il binasında yapıldı. Parti teşkilatlarına bugüne kadar yaptıkları özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Dengiz, şöyle dedi:

"Türkiye’de partimizin üye sayısının en hızlı arttığı il Kayseri. Teşkilatlarımızın başarılı çalışmaları neticesinde üye sayımız yüzde 406 oranında artarak 187 bini geçmiştir ve Türkiye’de çapında bir rekor kırılmıştır. İlimizde 840 bin civarında olan seçmenlerin yüzde 23’lük bölümü partimizin resmi üyesi olmuştur. 10 günlük süre zarfında bu rakamı 200 binin üzerine çıkarmayı hedefliyoruz. Sadece Kayseri’de değil Türkiye’nin tüm bölgelerinde üyemiz hızla artıyor. Bu rakamlar, bazı çevrelerin yönlendirme amaçlı anketlerine en güzel cevap olur diye düşünüyorum."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.