AK Parti milletvekili adaylarını tanıtıyor

AK Parti milletvekili adaylarını tanıtıyor

1 Kasım seçimleri için 'öze dönüş' listesi hazırlayan AK Parti, Ankara Arena'da 550 milletvekilini tanıtıyor...

AK Parti’nin 1 Kasım seçimindeki milletvekili adayları vitrine çıkıyor. Milletvekili adaylarının teker teker tanıtılacağı Ankara Arena Spor Salonu’ndaki programda vatandaşlar, ellerinde Türk bayrakları ve AK Parti flamalarıyla Başbakan Davutoğlu'nu karşıladı. Yeni seçim şarkısı "Haydi Bismillah" partililerin isteği üzerine iki kez dinlendi.

Davutoğlu toplantı konuşmasından satır başları...

"ERDOĞAN'IN BAŞLATTIĞI BU HAREKET AMACINA ULAŞACAK"

Değerli dava arkadaşlarım milletleri zor zamanlarda öncü kadrolar yüceltir. Kurucu başkanımız, Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın başlattığı bu hareket amacına ulaşacaktır. Dün sayın Cumhurbaşkanımızla milyonlara hitap ederken bu kutlu yürüyüş nesilden nesil e daha da güçlenerek devam edecek. İlk günkü aşkla son nefese kadar yürüyeceğiz.

 

"TUZAK VE PROVOKASYONLAR BOŞA ÇIKTI"

28 Şubat'ın karanlık günlerinden ülkeyi çıkartan bu kadrolardır. AK Parti'nin içinden Cumhurbaşkanı çıkarmayacağız diyerek toplandılar. Bizi hiçbir zaman durdurumadılar. Tuzak ve provokasyonlar boşa çıktı. Şimdi yeni bir seçim yeni bir aday listesiyle onurla yürürken, demokrasiyi milli iradeyi egemen kılmaya var mıyız!

"TÜRKİYE'DE SİYASETİN MAYASI AK PARTİ'DİR"

7 Haziran seçimleriyle 258 milletvekili almışken olamamamızın sonucuyla siyasetin AK Parti olmadan Türkiye'de siyasete dizayn da şekil de verilemez. Türkiye'de siyasetin omurgası AK Parti'dir. AK Parti meydana çıktı mı bir tek fire vermez.

"DOĞU VE GÜNEYDOĞU'DAKİ KARDEŞLERİME SESLENİYORUM"

Doğu ve Güneydoğu'daki kardeşlerimize sesleniyorum. Yaptığımız operasyonlar terör örgütlerine yöneliktir. Tüm yurtta kamu düzeni tahsis edilene kadar terörle mücadelemiz devam edecek. AK Parti iktidardayken bu milletin huzurunu kimse bozamayacak. Ülke terör karşısındayken bir an olsun ülke yönetmekten tereddüt eder miyiz? Biz blok siyasetine karşı, teröre karşı Türkiye'nin son 3 ay içindeki tüm sorunlarına hem bir taraftan doğrudan ve etkin bir müdahalede bulunduk. 1 Kasım'da milletimizin huzurla seçime gitmesi için adımlar attık.

"İLK GÜNKÜ AŞKLA HAYDİ BİSMİLLAH"

Tekrar milli iradeyi etkin kılmak için geceyi gündüze katarak çalışmaya var mıyız? İlk günkü aşkla "Haydi Bismillah" diyerek çalışmaya var mıyız?

"ADAY LİSTESİNDE OLMAYAN DAVA ARKADAŞLARIMIZ GÖNLÜMÜZDE"

Aday olamamış arkadaşlarımızdan aday olmuş gibi çalışmaların istiyorum. Sakın ola ki bazı hatalar ve eksikliler olduğu için aday gösterilmedik gibi bir hisse kapılmasın, hepiniz görevlerinizi yerine getirdiniz. Teşekkür ediyorum sizlere. Sizler aday listelerinde değil gönlümüzün en derinlerindesiniz.

"BİZ FİRE VERMEDİ"

Üç ay içinde bir çok engelle karşılaştık. 8 Haziran sabahından itibaren blok tartışması başlatıldı. Dediler ki AK Parti karşıtı blok Meclis’te çoğunluğu ele geçirdi, AK Parti’nin iktidar yılları bitti… İşte bu bloklara karşı 258 yiğit adam dimdik durdu ve bütün blokları çökertecek güçlü bir iradeyi Meclis’e yansıttı. 258 arkadaşımı tek tek tebrik ediyorum. Onların iradesiyle TBMM Başkanlık seçimlerinde bütün partiler fire verirken, AK Parti hiçbir pazarlığa girmedi ve 258 vekil bir tek fire vermeden, 258 oyla değerli başkan adayımız İsmet Yılmaz’ı destekledi. İşte AK Parti farkı bu. AK Parti meydana çıktı mı bir tek fire vermez.

"ONLAR AK PART'Yİ TANIMAMIŞLAR"

O gün herkes hesap içerisindeydi. Onlar AK Parti’yi tanımamışlar. AK Parti erdemliler hareketidir ve hiçbir gizli pazarlığın esiri de olmamıştır, iradesini de teslim etmemiştir. Yine bu bloklaşma tartışmalarından sonra 20 Temmuz’da Suruç’ta DEAŞ’ın başlattığı terör eyleminden sonra, bölücü Terör örgütü ve DHKP-C de harekete geçti.

1 Kasım seçimlerine giderken şiddete ve teröre karşı ortak bir tutumda bulunalım. Deklarasyon için bir araya gelelim. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.